لعلا مدیر عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 10170 عنوان بریج دندان | مشاهده متن کامل بحث + 1706 بازدید | 23 پست دوتا دندون نیش و جفتیش متاسفانه شیری موندن.الان باید بکشم.به نظرتون میشه بریج کنم؟ هزینه دوتاشون چقدر میشه دنیام دخترم 1401/03/26 | 21:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لعلا مدیر استارتر عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 10170 اینش رو نمیدونم.از دکتر بپرس ولی اینکه نسبت به ایمپلنت هم ارزونتره هم درد نداره.همم اینکه ایمپلنت بر ... من خوزستانم عزیزم دنیام دخترم
negar_nmi عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 158 من خوزستانم عزیزم به سلامتی عزیزم.ایشالا بتونی یه دکتر خوب پیدا کنی
لعلا مدیر استارتر عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 10170 به سلامتی عزیزم.ایشالا بتونی یه دکتر خوب پیدا کنی ممنون گلم مرسی دنیام دخترم
مامان،نفس عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 1581 نه اصفهان عزیزم میشه درخواستموقبول کنی.منم میخوام دندونامودرست کنم ازت سوال دارم.کمکم کنی
arezu69 عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 1481 اینش رو نمیدونم.از دکتر بپرس ولی اینکه نسبت به ایمپلنت هم ارزونتره هم درد نداره.همم اینکه ایمپلنت بر ... عزیزم میشه جایی که رفتی بریج کردی روبمن معرفی کنی ،نازنین پسرمامان؛😍😍😍😍🤱بابایی آرزوداشت دخترداشته باشیم،روزیکه اومدی توشکم مامان بابایی بازفکرمیکرددختری،اماته دلم میدونستم پسری،روزیکه جنسیتتوفهمیدم گریه کردم،چون منم عاشق دختربودم،امااشکم اشک شوق بود،چون انگارته دلم ارزوم بود۱کپی کوچولوازبابات داشته باشم،بابایی الان باتموم وجودش عاشقته ومیگه فکرنمیکنم اگه دختربودانقدعاشقش میشدم،نفس مامان تاقبل ازتوما فقط نفس میکشیدیم،ارشای عزیزم عزیزترینی،هیچ کس به اندازه توبرام عزیزنیست،باتمام وجودم میپرستمت وروزی هزاربارسربه سجده میذارم،الهی خدااین حال قشنگوسهم دل همه خاله هابکنه😍😍😍😍😍مشاورخانواده،اگه کسی مشکلی مسئله ای داره میتونه پیام بده،همین که حال دلتون کمی روبراه بشه برام کافیه😘😘🥰
ررستگاری عضویت: 1402/07/16 تعداد پست: 11507 خیلی خوبه من چندماهه انجام دادم خیلی راضیم گلم ادرس دکترتو میدی اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏