2777
2789
عنوان

نقاشی +عکس 📸

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 28 پست
زیبا می کشی  اما اگه میخوای نقاش حرفه ای  و جهانی باشی   باید پشت نقاشی ها &nb ...

آره دقیقا نظر خودمم همینه😍👌🏻

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره دقیقا نظر خودمم همینه😍👌🏻

بذار چند تا سوژه بهت بدم ون استعداد داری می تونی بکشی 

یک درخت که به ریشه هاش زنجیر وصل  شده  با برگهایی به شکل دهان 

یک ارتش بکش در حال رژه رفتن که زیر پاهاشون تفنگ های شکسته شده است 

یک کودک بکش که داره گریه می کنه  داخل اشکاش عکس ولادیمیر پوتین 

فرش قرمز بکش با هنرمندانی که تابلو ضد جنگ دارند عکس می گیرن

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
بذار چند تا سوژه بهت بدم ون استعداد داری می تونی بکشی   یک درخت که به ریشه هاش زنجیر وصل ...

مرررررررسی عزیزم از راهنماییتون 😍👌🏻

حتما

خیلی خوبه 

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙
مرررررررسی عزیزم از راهنماییتون 😍👌🏻 حتما خیلی خوبه 

اگه کشیدی خبرم کن برام بذار ببینم

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
24 رشتم یکی از پیراپزشکیا

خوب کاش رفته بودی رشته هنر 

عکس اون چشم که گداشتی مزه ها و رگ های چشم خیلی طبیعی بود 

یک استاد خوب پیدا کن راهنماییت کنه

خوب کاش رفته بودی رشته هنر   عکس اون چشم که گداشتی مزه ها و رگ های چشم خیلی طبیعی بود&nbs ...

آره به عکاسی و نقاشی خیلی علاقه دارم