2777
2789
عنوان

شوهرم عین یابو برخورد میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1490 بازدید | 120 پست
عزيزم شما خودتو بالاتر از همسرت ميدوني !!!! هم در عمل هم در كلام تحقيرش ميكني  چقدر منم منم ت ...

منم منم هس چون خیلی کارا کردم و قدر نمیدونه همین گاوی ک بوده هس انگار ن انگار .کارایی ک من کردم هیچکس حاصر نمیشد انجام بده اونم برا کسی ک هیچ ارزشی نمیده 

🍁پاییزهمون فصلیه ک دلبر لباس گرمشو درمیاره میده بپوشی ک بامزه تر شی🤗🍁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سابقه خیانت داره؟

خیانت ک ن ولی تو چت روم های س.ک.سی و اینا زیاد میرف حالا قسم خورده دیگه نره خدا میدونه راست بود قسمش یا ن .ولی الان ک تا 3 پذیرایی بود و بعدم ک اومد گوشیش ویبره رف نمیدونم باز اعتمادمو خراب کرد

منم منم هس چون خیلی کارا کردم و قدر نمیدونه همین گاوی ک بوده هس انگار ن انگار .کارایی ک من کردم هیچک ...

فقط يه جمله بگم : 

من شيطان است .

هر وقت گفتي من و من من شروع شد اول سرازيريه .

مرنج و مرنجان
از اول اینجوری بود یا جدیدا اینجوری شده؟ 

ن بابا قدیم ک جونشم میداد نمیدونم انقد رف تو این سایتای بیخود و مسخره بعدم ب جایی رسید عوض شده

استارتر باهاش تند حرف میزنی؟

تو دعوا خب اره همه تند حرف میزنن ولی کلا خوبیم باهم اما اصن عرضه از دل دراوردن رو نداره 

خیانت ک ن ولی تو چت روم های س.ک.سی و اینا زیاد میرف حالا قسم خورده دیگه نره خدا میدونه راست بود قسمش ...

بهرحال باهاش تندی نکن با ی سیاستی بکشش سمت خودت... با محبت نه بحث و دعوا و غرور کاذب

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
فقط يه جمله بگم :  من شيطان است . هر وقت گفتي من و من من شروع شد اول سرازيريه .

اول سرازیری ب نظرم اونجاس ک ی نفر از همه چیش مایه بداره و اون طرف با نمک نشناسی اینجوری برخورد کنه وگرنه اگه قدربدونه کسی منت نمیذاره 

ببین مشکلی شاید پیش اومده حرفش چیه؟ 

هیچی بابا دو هفتس انقد بهش میرسم لی لی ب لالاش گداشتم جوگیر شو یهو .سر چیز الکی بحث درست کرد بعدم چ معنی داره تا 3 شب جدا بمونه تو پدیرایی با گوشی