2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بله چرا نشوریم؟ چون حقیقته؟ نه عادی سازی مشکلاته

من خودمم به شدت رو این چیزا حساسم با حرفای شمام موافق بودم که لایک کردم خودمم چون حوصله بحث نداشتم بقیه رو گفتم که بیان اسی رو نابود کنن👊😠😒

برا حاجت دل منم دعا میکنین؟؟؟😢😔
مامانم چندسال پیش کتک خورد چون روزی که مادر بزرگ پدرم مرده بود ،مامانم فحش داد به مادر بزرگ پدرم&nbs ...

پدرم تا حالا سر مامانم داد نزده چه برسه به اینکه بزنمش ولی من انگار شانس نیاوردم

من خودمم به شدت رو این چیزا حساسم با حرفای شمام موافق بودم که لایک کردم خودمم چون حوصله بحث نداشتم ب ...

عزیز دلم من هدفم ترویج ضرب و شتم نیس فقط چون این اتفاق اولین باره داره برام میوفته اونم از طرف کسی که دوسش دارم خواستم فقط یکم حس و حالیه رو بفهمم و دفه بعد بدونم چیکار کنم انقد جبهه نگیر 

م.ه مثلا قراره دینامیت بزارن نابودم کنن؟

عزیز دلم من هدفم ترویج ضرب و شتم نیس فقط چون این اتفاق اولین باره داره برام میوفته اونم از طرف کسی ک ...

باشه عزیزم یکم بد نوشتی چن بارو اینا بخاطر همین 

نه با مشت😅  اونجاش شوخی بود😂

برا حاجت دل منم دعا میکنین؟؟؟😢😔
آقا من کلا مخالف کتک خوردن مگه حیوونی که کمکمون بزنن ولی خب انقد میان سر این موضوع تاپیک میزنن کنجکا ...

فقط از خدا میترسم وگرنه اینقدر قشنگ میتونم آتیشت بزنم و دلت و بسوزونم ک فحاشی و بی فرهنگ بازیت توش گم بشه

واگذارت میکنم ب همون خدا

امیدوارم ب بدترین نحو ممکن جواب تک ب تک فحاشی و توهین هات رو پس بگیره ازت

من سیده هستم مطمئنم جدم بی جوابت نمیذاره خانم گل

فقط از خدا میترسم وگرنه اینقدر قشنگ میتونم آتیشت بزنم و دلت و بسوزونم ک فحاشی و بی فرهنگ بازیت توش گ ...

سیده بودن و محترم بودن برای خودتون بمونه خانوم محترم خدا انقد جای حق نشسته که نفرین وناله هر ننه قمری رو جواب نده ...لطفا بیشتر از این شان خودتونو نیارید پایین برید با همون سیداتون خوش باشید ما معمولیا رو هم به حال خودمون ول کنید 

فقط از خدا میترسم وگرنه اینقدر قشنگ میتونم آتیشت بزنم و دلت و بسوزونم ک فحاشی و بی فرهنگ بازیت توش گ ...

فحاشی؟ببخشید ولی اولا حرفای من فحش نبود دوما بدتر از این بود که از کتک خوردن یا ناراحتی کسی لذت ببرم؟؟؟

سیده بودن و محترم بودن برای خودتون بمونه خانوم محترم خدا انقد جای حق نشسته که نفرین وناله هر ننه قمر ...

معلومه ک در حد حمال خونه پدرم هم نیستی چ برسه خودم

برو ب کلفتی و کارگری و دسشویی بردن مادر دوست پسرت برس

اونم در جواب چیزی ک لیاقتت هست مثل بقول خودت.....بزنتت جان دل

فحاشی؟ببخشید ولی اولا حرفای من فحش نبود دوما بدتر از این بود که از کتک خوردن یا ناراحتی کسی لذت ببرم ...

چقدر رو داری !!!!!!

الزایمر هم اضافه کن ب خصوصیات برازندت

بخدا طرفت خوب شناختت

زمین گرد و دنیا کوچیک

دیر نیست تاپیکهای دیگت رو ببینم اونجا تگم کن

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779