littledoctor مدیر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 9030 عنوان شوهر یا نامزد شما هم اینطوریه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 57 پست بدش میاد عکس خودتونو بزارید پروفایل یا استوری؟ برا منم رلم اینجوریه😕 اینم بگم رابطمون جدیه و خیلی خیلی بدش میاد منم امروز گذاشتم گفتم ورنمیدارم😕شما باشین چیکار میکنید؟ از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 1401/03/25 | 18:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلابخاتونم عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 3614 شوهرمن خودش عکس میگیره ازم میگه اینوبذارپروفایل😐 شوهر تو مثل گله .گله و گله مث یه شاخه سنبله گله و گله موهاش سیاهه دندوناش سفیده شوهر ب این عکاسی کی دیده ای کی دیده؟ لایک نکن جون دل♥️🙏
littledoctor مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 9030 بله شوهر من فکر میکنه من سیندرلام و از پشت گوشی منو میدزدن 😶 وایی دقیقا😂😂😂😂 از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:)
برفک۷۲ عضویت: 1400/08/01 تعداد پست: 1311 خب اگه قصدتون ازدواجه که بلاخره همین مسائل کوچیک باعث میشه که شما اخلاق هم دیگرو همین الان بدونید الان شما سر یه مسئله کوچیک نظرتون با هم فرق داره یا اون باید با شما کنار بیاد یا شما با اون کنار بیاید وگرنه که این چیزای جزعی ب مسائل بزرگتر ختم میشه
sooggaannd عضویت: 1398/07/03 تعداد پست: 18730 نه البته بستگی به اینم داره عکس چجوری باشه اگه گردن و سینه باز باشه میگه برش دار یعنی پیش اومده ولی نمیگه کلا نزار خدایا شکرت🤲🍃
فاطمه_هستم_۲۳_ عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 14537 شوهر منم اجازه نمیده . منم گوش میدم بعضی چیزا انقد مهم نیست ک دعوا راه بندازیم . چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !? که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .
littledoctor مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 9030 فقط واتساپ دارم استوری و پروفایلم فقط واسه مخاطبامه . اینم برا واتساپ گیر میده میگه دخترا از پسرا بدتر ور میدارن پخش میکنن چون این اتفاق واسم افتاده میگه😕🤦🏻♀️ از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:)
nazi1997 عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 2680 شوهر تو مثل گله .گله و گله مث یه شاخه سنبله گله و گله موهاش سیاهه دندوناش سفیده شوهر ب ... وای😂😂😂😂😂من دوس دارم غیرتی باشه حساب مشترک. ازاین حساب دوکاربری استفاده میکنن
littledoctor مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 9030 شوهر منم اجازه نمیده . منم گوش میدم بعضی چیزا انقد مهم نیست ک دعوا راه بندازیم . ما همیشه بحث داریم سر این موضوع😕 از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:)
s_1999 عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 2821 نه این حرفش اینه که کسی ورمیداره🤦🏻♀️ بگواره با این همه لخت وپتی که تو اینستا ریخته ملت اسکلن دنبال عکسای ما
littledoctor مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 9030 اگ قراره ازدواج کنی باید بدونی ک زندگی مشترک این لجبازیای بی اهمیتو برنمیداره خیلی کارا باید ... اره قصدمون جدیه ولی خوب اخه حس میکنم از بی اعتمادیشه😕 بعدم اتفاق خاصی نمیوفته که از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:)
littledoctor مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 9030 بگواره با این همه لخت وپتی که تو اینستا ریخته ملت اسکلن دنبال عکسای ما اوم دقیقا😕 از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:)
گلابخاتونم عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 3614 وای😂😂😂😂😂 من دوس دارم غیرتی باشه مال من خیلی حساسه ب عکس و اینا البته من خودمم حساسم دلم نمیخواد اونم عکس بداره یبار اولا ک اومد خواستگاریم برا دوست صمیمیم فرستادم عکسشو بعدا فهمیدم تو کلاس مدرسه کلی درباره چشا و لبای شوهرم ۴۰ نفر صحبت کردن ...ددیگه توبههه کردم لایک نکن جون دل♥️🙏
فاطمه_هستم_۲۳_ عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 14537 ما همیشه بحث داریم سر این موضوع😕 چرا برات مهمه عکستو بزاری . من اصلا برام مهم نیس 😐 یه عکس فیک دخترونه میزارم چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !? که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .
littledoctor مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 9030 آره شوهر منم گیر داد اینستا رو پاک کن کردم پروفایلتان رو از واتساپ بردار برداشته بودم ولی ی ترفندی ز ... مرسی عزیزم😕❤ از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:)