2777
2789
عنوان

خواب نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 22 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چجوری اذیت کنه ؟

نمیدونم تو خواب ببینه چیزی مثلا

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

اخه چطوری نمیتونه کتک بزنه که

مگه اجنه کتک می‌زند😂

عزیزم اجنه ی نیرویی داره که به بچه شک وارد می‌کنه و باعث اذیتش میشه پیش ی دعا نویس براش دعا بنویسم خوبه 

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

مگه اجنه کتک می‌زند😂 عزیزم اجنه ی نیرویی داره که به بچه شک وارد می‌کنه و باعث اذیتش میشه پیش ی ...

بنویسم=بنویسن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

مگه اجنه کتک می‌زند😂 عزیزم اجنه ی نیرویی داره که به بچه شک وارد می‌کنه و باعث اذیتش میشه پیش ی ...

نه بابا دعا نویس چیه خرافاته، قرآن بذارن بالاسرش کافیه

میگن موقع خواب چهار قل و آیت الکرسی بخونین از شر همه بلاها و... در امانید

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

نه بابا دعا نویس چیه خرافاته، قرآن بذارن بالاسرش کافیه میگن موقع خواب چهار قل و آیت الکرسی بخونین ا ...

من هم اعتقاد ندارم میبینم بقیه میگن

وگرنه هیچ چیزی تو دنیا قدرته آیات الهی رو نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اها🤣

به تو از دور سلام ،به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام!😢♡ به تو از دور سلام ، به حسین از طرف وصله یِ ناجور سلام😔! به تو دلبسته شدم!! به شبایِ جمعه کربلا وابسته شدم ...  به تو دلبسته شدم !!به خدا من از همه به غیر تو خسته شدم 😢حسین اقام ♡همه میرن تو میمونی برام ...☆              شنیدم پنجره فولادت کربلا میده♡ سلام زندگی ،سلام عشق من؛ الاسلام علیک حجت بن الحسن...♡                                                                                                                     ♡الهی و ربی من لی غیرک؟!♡ (ای مبعود من!،مگه من جز شما چه کسی رو دارم!؟♡)در کدامین نخلستان هستی با دلدار خود بـه راز و نیاز نشسته اي؟در کدامین چاه سر فرو برده و راز دل می گشایی؟کاش می‌دانستیم بیت الاحزانت را کجا برپا کرده اي! یا امام زمان(عج)☆♡