2777
2789
البته اگه بعداز عاشورا تاسوعا باشه همون دیانا میزارم

والا اینکه با توجه به تاریخ تولد بچت میخوای اسمشو انتخاب کنی خیلی کار خنده داریه با عرض معذرت 😅

حس میکنم خودتم همون دیانارو بیشتر دوس داری ولی میخوای خودتو راضی کنی مه اسم مذهبی بذاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا اینکه با توجه به تاریخ تولد بچت میخوای اسمشو انتخاب کنی خیلی کار خنده داریه با عرض معذرت 😅 حس ...

راستش خیلی دیانا را دوست دارم ولی تاریخ زایمانم درست روز عاشورا زده

من نورا میدارم اگه دختر دار شدم

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

ربطش ب حرف اطرافیانه

باز اگه میگفتی بخاطر امام حسین یکم حرفت منطقی بود ولی خیلی بده که بخاطر مردم اسم بچتو انتخاب کنی

هر کی  ابجد‌ برا جفت بودن ستاره برا ازدواج  خواست بیاد پایین تاپیک قبلیم بنویسه مشخصاتشو براش بگیرم 😍برا هرکی گرفتم صلوات بفرسته برام