2777
2789
عنوان

صلوات....

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 20 پست
احتمال افت قند توی خواب زیاده چون توی خواب سوخت و ساز بدن بالاست شما شامت باید ساعت ۷ خورده بشه قبل ...

اوه اوه من خبر نداشتم فک نمیکردم قرصم قندو بندازه....عزیزم شما خودت چی میخوری؟انسلوین یا قرص؟؟؟؟من الان با دوتا متفورمین کنترل شده ولی میخوان روزی ی دونه قرص بخورم ن دوتا

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨
اوه اوه من خبر نداشتم فک نمیکردم قرصم قندو بندازه....عزیزم شما خودت چی میخوری؟انسلوین یا قرص؟؟؟؟من ا ...

من عزیزم عمل بایپس کردم ۷ ماهه ۲۵ کیلو کم کردم قندم اومده پایین

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اوه اوه من خبر نداشتم فک نمیکردم قرصم قندو بندازه....عزیزم شما خودت چی میخوری؟انسلوین یا قرص؟؟؟؟من ا ...

همون یه دونه .لوکوفاژ ۷۵۰ بخور 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
من عزیزم عمل بایپس کردم ۷ ماهه ۲۵ کیلو کم کردم قندم اومده پایین

گلم من وزنمم ۷۰ کیلوعه قدم ۱۷۲....اضافه وزنم ندارم نمیدونم از کجا پیداش شد  این قند لعنتی...تو بارداری گرفتم هنوزم باهامه...اخه من فقط ۲۰ سالمه‌....از الان تا کی قرص بخورم اخه😞

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨
گلم من وزنمم ۷۰ کیلوعه قدم ۱۷۲....اضافه وزنم ندارم نمیدونم از کجا پیداش شد  این قند لعنتی...تو ...

ارثی نیست تو خانوادتون؟

قند شکر اصلا نخور چاییتو فقط با عسل بخور برنجم قنو و بالا میبرا زیاد مصرف نکن