2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🙁پس کله تابستون فقط تخصصی بخوانم اگه گفتن عمومی تاثیر میدن تایم مدرسه کار کنم؟ خیلی ممنون ولی ب هر ...

بله فعلافقط تخصصی روبخون

خدای مهربون هوای دخترام روداشته باش واونهاروبه ارزوهاشون برسون      امین یارب العالمین
🫂💚ممنون  میدونید ازمونا جمع بندی پایه قلم چی کیه؟

نه اطلاعی ندارم دخترمن هم کنکوری ۴۰۲ هست امیدوارم همه تون موفق باشید

خدای مهربون هوای دخترام روداشته باش واونهاروبه ارزوهاشون برسون      امین یارب العالمین
خوب تو کنکور که دیگه عمومی نیس چرا میخونی

🙁💔نمیدونم فقط ترس اینو دارم یهو تصمیم عوض کنن

تابستون پس فقط زبان ۱۲ ام بخوانم کافیه؟

🙁ی سوال امتحانات نهایی عر سال از قواعد سالا قبلم سوال دادن؟

🙁پس کله تابستون فقط تخصصی بخوانم اگه گفتن عمومی تاثیر میدن تایم مدرسه کار کنم؟ خیلی ممنون ولی ب هر ...

اره عمومی هارو میتونی از همون مهر ماه که مدارس شروع میشه پیش ببری و نهایی بیست بشی 

ببین امسال چون معدل خیلی مهمه وقتی مدرسه شروع بشه باید خیلی بیشتر از سالای قبل واسه مدرسه وقت بزاری 

الان بهترین کار اینه که با همه تمرکزت سعی کنی تخصصیای پایه رو جمع کنی به یه تسلطی برسی که در طول سال اونقدری وقتتو نگیره که نتونی وقت واسه تشریحی و تستی خوندن دوازدهم بزاری 

🙂🙂
🙁💔نمیدونم فقط ترس اینو دارم یهو تصمیم عوض کنن تابستون پس فقط زبان ۱۲ ام بخوانم کافیه؟ 🙁ی سوال ا ...

قواعدیاهمون گرامرکه ثابته عوض نمیشه فقط صورت سوال روعوض می کنن

قواعدیاهمون گرامرکه ثابته عوض نمیشه فقط صورت سوال روعوض می کنن

ن منظورم اینه که سوالاتی که هر سال تویه امتحانات نهایی وجود داره فقط از قواعد ۱۲ میاد یا ی سری سوالات که داره از ۱۱ ام ۱۰ امم داره؟🙁

ن منظورم اینه که سوالاتی که هر سال تویه امتحانات نهایی وجود داره فقط از قواعد ۱۲ میاد یا ی سری سوالا ...

فقط دوازدهم البته یک سری کلمه هم هست که باید ازقبل یادت باشه البته تخصص من زبان نیست ولی برای ریاضی اینطوریه