2777
2789
عنوان

جدول چینی 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 38 پست
آخرین پریودم 11 خرداد بود  معمولا دقیق نیس پریودیام دو سه روز جلو میوفته  احتمالا بعدیش ...

دوسه روزش مهم نیست،فقط اون تاریخی که گفتم یعنی ازاول تا۱۵،۱۶ اون ماهاباشه شروع پریودت،بله میتونی مرداداقدام کنی

چقدردرگیری😅😅اصلاااا ربطی نداره،همونایی که میگی تاریخ تولدوپریودشونو بگوییم بچشون چیه

عزیزم من تاریخ پریود مردم چه میدونم 🤣

همینجا یه خانم بود طب سنتی بود این حرف زدم منم امار گرفتم دیدم حرفش همچین هم الکی نبود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این چینی اصن بش اعتباری نیس

طبق محاسبع اون بچه خاهرم دختر باید میشد

ولی الان پسر بارداره

اخ برم قربون اون چشمات 👀قربون گرمی نفست ❤️من برا تو میزنه قلبم 🫀چرا با من بدی :)من ب اب و اتیش زدم از پیشم راحت نری🫶
سلام بچه ها من جنسیت واسم مهم نیست فقط میخوام باردار بشم تاریخ شروع آخرین پریودم 13 این ماه بوده و پ ...

از ۱۰تا ۲۰ سیکلت یه روز در میون اقدام داشته باش 

اگه بدونی تخمک گذاریت کی هست عالیه مثلا اگه ۱۴ هست ۱۲ ۱۴ ۱۶ اقدام داشته باش انشالله باردار میشی😍

چینی نیست،اصله😉،تاریخ میدی

عزیزم الان یادم نیس همون اوایل بارداریش زده بودم

اخ برم قربون اون چشمات 👀قربون گرمی نفست ❤️من برا تو میزنه قلبم 🫀چرا با من بدی :)من ب اب و اتیش زدم از پیشم راحت نری🫶
از ۱۰تا ۲۰ سیکلت یه روز در میون اقدام داشته باش  اگه بدونی تخمک گذاریت کی هست عالیه مثلا اگه ۱ ...

انشاالله ممنون گلی. راستی کیت تخمک گذاری چطوره؟ بنظرت خوبه امتحانش کنم؟ 

خدایا شکرت 
انشاالله ممنون گلی. راستی کیت تخمک گذاری چطوره؟ بنظرت خوبه امتحانش کنم؟ 

من این ماه با کیت امتحان کردم اصلا گیج شدم همش هاله بود این ماه از دست دادم فقط یه اقدام داشتم اصلا برام پررنگ نشد  به نظرم خودت درگیر کیت نکن من ماه بعد بدون کیت اقدام میکنم 😁