منو شوهرم از اوایل ازدواج اسم پسر و دختر و انتخاب کرده بودیم و گفتیم پسر شد بزاریم علیسام ک دختر خاله شوهرم بچه دار شد و گذاشت علیسان منم ۴ ماه دیگه باردار شدم ولی از بابت اینکه اسم شبیه اسم بچم گرفت ناراحت شدم و گفتم بیخیال میزارم امیرعلی حالا اسم پسرخاله شوهرم امیر علیه مادرشوهرم میگه بزار زنگ بزنم اجازه بگیرم ببینم اگه ناراحت نمیشن بزاار واییی سرم داره میترکه واقعا
منم به همه گفتم یکی گفت مذهبی نذار یکی گفت تکراری ایرانی اصیل گفتم فقط یه خودمربط داره والسلام حتی ...
من پدرشوهرم فوت کرده شوهرم دوست داره اسم علی بزاره و منم مخالفت نکردم ولی من گفتم پس باید ترکیبی اسم علی باشه الانم دیگه سر امیرعلی قطعی شده چون پسرخاله شوهرم تهران زندگی میکنن و اصلا شمال نیستن شاید سالی دوسه بار بیان
علیسام هم زشت بوده😐 نمیدونم چرا تازگیا همه اسمها رو میچسبونن به هم که اصلا به هم نمیان و ربطی ندارن
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
من اسم خواهر زاده هام بچه های هر دو خواهرم امیرعلیه اسم پسر منم امیرعلیه قراره مگه بخاطر دیگرون اسم ...
یعنی سه تا خواهری گذاشتید امیر علی؟😐 اسم قحط بوده
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️