2777
2789
عنوان

درمورده پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 23 پست
میشه بپرسم چن سالتونه؟ همین اول بگم ۱۹ سالمه ک بعد نگید بچه ای و.... اینا فقط عقیده و نظر شخصیه ...

میدونی میترسم منو واسه دوستی ساده بخواد واسه همین تو چت خشک برخورد میکنم .. حداقل تو چت بگ دوست دارم و ببخشید ک اون کارو کزدم ... ببخشید ک دختر بازی کردم 

آی اَم
میدونی میترسم منو واسه دوستی ساده بخواد واسه همین تو چت خشک برخورد میکنم .. حداقل تو چت بگ دوست دارم ...

میفهمم

من دقیق متوجه نشدم ! الان ارتباطتون چجوریه؟

عنوان رابطه تون چیه؟

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه مدت سردباش تاخودش بیاد جلوبعدبااستنباط ازنتیجه تصمیم بگیر

اخه چقد سرد باشه دیگه! طرف زده میشه

میگه که باش خشکم نکنه دوستیه ساده و اینا میخواد..

میفهمم من دقیق متوجه نشدم ! الان ارتباطتون چجوریه؟ عنوان رابطه تون چیه؟

همکاریم 

ولی قبلا باهم دوست بودیم برای ازدواج ک بعد از مدت گف تو ب حرفم گوش نمیدیو فلان  و بعد جدا شد اماااا بعد ۳هفته دلش میخواس برگرده بارفتاراش مشخص بود 

اما تو پیام نمیاد واضح بگ 

دیروز ی مهمونی همکاران داشتیم  یجوری منو نیگاه میکرد قلبم کنده میشد از جا .. همون دیشب یکی از همکارا گف چرا اقای فلانی اونطوری بت نیگا میکرد .. منم گفتم نمیدونم

آی اَم
همکاریم  ولی قبلا باهم دوست بودیم برای ازدواج ک بعد از مدت گف تو ب حرفم گوش نمیدیو فلان   ...

آها پس ی مدت تو رابطه بودین و جدا شدین!

اونی ک گفتین بم گفته تو حرف منو گوش نمیدی

چی بت گفته بود ک گوش نداده بودی؟

آها پس ی مدت تو رابطه بودین و جدا شدین! اونی ک گفتین بم گفته تو حرف منو گوش نمیدی چی بت گفته بو ...

الان بهم زنگ نزن

بهم سلام کن جلو بقیه

و.... منم سلام نمیکردم ..یا یسره زنگ میزدم 

اما الان دیگ اونجوری نیستم 

یا ببین تمین دیروز برای ی مساله کاری پیام داد گفتم اکی 

اونم گف من الان تو کی؟ من خواستم ب زبون بی زبونی بش بفهمونم... گفتتم وقتی دختر بازیت تموم شده باشه 

وقتی عذرخواهی کردی     ... اووم گف ای جوووووونم 

منم گغتم دوس ندارم مسخره کنید 

اونم گف مسخره نکردم 

منم استیکر 👍 گذاشتم و دیگ تموم شد صحبتومون

آی اَم
الان بهم زنگ نزن  بهم سلام کن جلو بقیه و.... منم سلام نمیکردم ..یا یسره زنگ میزدم  اما ...

چی بگم والا😕🤔

ببین اگ زیاد درگیرت کرده خودت بپرس ازش

بگو هدف ازین ارتباط چیه مقصدمون کجاس میخوای با هم ب کجا برسیم...ازش بخواه شفاف سازیی بینتون صورت بگیره

برا جفتتون بهتر باشه بنظرم