2777
2789
عنوان

اگه گذشته...

143 بازدید | 16 پست

اگه توی گذشته تون کارِ اشتباهی کردین چی بوده؟

و اگه برگردید عقب کدوم اتفاق رو جبران می کنید🤗

چشمان تو در آینه ی اشک چه زیباست.                    نرگس شود افسرده چو در آب نباشد.                        

اون رفتار زشت انجام نمی‌دادم هرگز

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرکاری که کردم اون لحظه فکر میکردم بهترین تصمیمه ، اون موقع حالم خوب بود ، پشیمون نیستم 

چیزی رو هم تغییر نمیدم ، به نظرم تجربه ها خیلی با ارزشن👌💫

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  

اگه برگردم عقب ! 

به هیچ عنوان به حرفای پدرو مادرم گوش نمیدادم .

خیلی محدودم میکردن که هیچ . برای تک تک زندگیم تصمیم میگرفتن .

بعدش فامیلارو ادم حساب نمیکردم . مینشستم  بهشون میگفتم فکر کردید کی هستید به خودتون اجازه میدید در مورد من حرف بزنید و نظر بدید . 

و تا میتونستم خانوادمو و فامیلامو میکوبیدم .

نپرسین چیا پیش اومده 

که زندگیمو تباه کردن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

هرکاری که کردم اون لحظه فکر میکردم بهترین تصمیمه ، اون موقع حالم خوب بود ، پشیمون نیستم  چیزی ...

خیلی خوبه که پشیمون نیستین✌🏻🤗

چشمان تو در آینه ی اشک چه زیباست.                    نرگس شود افسرده چو در آب نباشد.                        
خیلی چیزارو  یکیش مثلا ازدواج با شوهر سابقم

😟😪

اگه برگردم عقب !  به هیچ عنوان به حرفای پدرو مادرم گوش نمیدادم . خیلی محدودم میکردن که هیچ . ...

هنوز هم دیر نیست برای تصمیمات جدید🤗

خیلی خوبه که پشیمون نیستین✌🏻🤗

نه اینکه که اشتباه نکرده باشما نه 

اتفاقا اشتباهات بزرگی هم کردم ، تاوانشونم دادم 

اما به نظرم این اتفاق ها تجربه بزرگی میشه برامون که تو اینده تکرارشون نکنیم و باید اینطور باشه🌸

من تو اون لحظه حالم خوب بود ، این دیگه پشیمونی نداره✌️🙃

همه ما تو هر لحظه سعی میکنیم بهترین تصمیمی رو که میتونیم بگیریم ، مطمئن باش هر کاری که انجام دادی تو اون لحظه بهترین کاری بوده که میتونستی انجام بدی 

این تجربه های ما هستن که مسیر اینده رو برامون هموار تر میکنن😇

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  
نه اینکه که اشتباه نکرده باشما نه  اتفاقا اشتباهات بزرگی هم کردم ، تاوانشونم دادم  اما ب ...

درسته👌🏻👌🏻😍

چه قشنگ توضیح دادید...😚

ای کاش می تونستم اون بخش از زندگیمو حذف بکنم

اشکالی نداره😊

یه تجربه شد براتون😇

کسی نیست که اشتباهی نداشته باشه🥰

همه ی ما اشتباه داریم🙃