2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره همه وسایلاش ناقص میشن غذاهم بدمیشه بعدمیگن چه بدمزه شده خبرندارن موادغذایی ناقصه واسه اون

همیشه ارزوم بود،یبار برای یبارم شده سس سویا بخرم😪

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بله عزیزم تخم مرغ هم در واقع نیمرو میشه ..  بچه ها عاشق این غذا هستند

چفد بچه بودیم ماملنمون بهمون هیتلری داده متوجه نبودیم پس..البته بدون پودر سیر..

راگو هم مبخوردیم ک همون خوراک لوبیا و گوشت بوده بازم اسمشو نمیدونستیم

متاسفانه پول آنچنانی نداریم    

😑😑😑عزیزم حاضری خوردن ک ارزونتر درمیاد...حاضری بعنی سیب زمینی سرخ کنی....املت بپزی..گوجه بادمجون بذاری.....ماکارونی و برنج و خورشت ک حاضری نیستن و سنگین هستن واسه شام ک گرونترن....شما برعکس میکی😑😑😑

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..
مینویسم بابا بازم صبح میشه میگم چی درست کنم..اخه بعضی وقتایه چیزی رونداریم مخصوصاتواین گرونی کمبودشد ...

سعی کن آخر هفته وسایلی ک نیاز یک هفته هست رو تامین کنی دیگه حالا نمیخاد غذاهای خیلی پیچیده باشه غذاهای ساده و سبک

بله عزیزم تخم مرغ هم در واقع نیمرو میشه ..  بچه ها عاشق این غذا هستند

عه منم از خودم ی چیزی شبیه همین در اوردم     سیب زمینی رو نگینی خرد میکنم بعد تو قابلمه نچسب سرخ میکنم وقتی خوب سرخ شد اگه روغن زیاد بود برمیدارم روغن رو بعد رب ب سیب زمینی میزنم یکم تف میدم ب روغن بیاد بعد سه تا تخم مرغ قشنگ هم میزنم میریزم رو سیب زمینی میزارم خودشو بگیره بعد مث پیتزا قاچ میکنم  روش سس میریزم بچه هام عاشقشن

گاهی به عنوان شام و گاهی به عنوان ناهار میخورم .. سیر کننده است و به دلیل انواع قهوه و دانه چیا اشته ...

من نمیدونم دانه چیا چیه،حتما گرونه.😪

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

حاضری که کم خرج تره گل من هممون دچار این گرفتاری هستیم متاسفانه

نه یه ساندویچ فلان قیمته نمیشه خوهرمن نمیشه حالاخودمون یه چیزایی توخونه قاطی میکنیم یه اسمی هم میزاریم روش بعدمیخوریم