2789

من خورشت اسفناج درست کردم

ولی واقعاادم خسته میشه صبح بلندشوبفکراشپزی بعدازظهربفکراشپزی همش دغدغمون اینه که شام چی بپزیم ناهارچی بپزیم ازشوهرمونم سوال میکنیم میگن یه چیزدرست کن بخوریم دیگه

ته مشورتشون😒😒😒😒

💜💚انسان بودن زیاد سخت نیست کافیست مهربانی کنی زبانت که نیش نداشته باشد و کسی را نرنجاند وقتی برای همه خیر بخواهی همین انسانیت است💚💜

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

متاسفانه پول آنچنانی نداریم    

حاضری که کم خرج تره گل من

هممون دچار این گرفتاری هستیم متاسفانه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
اوه مای گاد.... چه غذاهای با کلاسی🥰🥰🥰🥰

ای جوووونم🥰  

هیتلری شامل سیب زمینی سرخ شده ،نمک‌،پودر سیر .. تخم مرغ رو میریزی روش و هم میزنی .. و آماده ☺️ چون غذای مورد علاقه ی هیتلر بوده اسمش رو گذاشتم هیتلری باکلاس شده،😅😁 

فراپه هم نوشیدنی هست و انواع مختلف داره ..‌من قهوه ترک رو دم میکنم + قهوه ی سبز + هات چاکلت+ ماسالا + پودر زنجبیل + دانه ی چیا .. بعد می‌زارم کاملاً سرد میشه و می‌نوشم . 

مث اون کلیپه که مرده از سرکار اومد گف غذا بخوریم زنش گفت هیچی درست نکردم دیروز مگه غذا نپخته بودم   شوهرش گف مگه اونو نخوردیم تموم شد

بعد دختره گف ببخشید نمیدونستم قراره هرروز بپزم

من فسنجون دارم تو فریزر   

یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شده دلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم

اگه پول خریدن مواد غذایی باشه عاشق آشپزی هستم ولی متاسفانه بااین وضعیت مالی چی بگم والا 😔

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

بعد چندماه دیشب شام از بیرون گرفتیم.الانم بادمجون.تازه باید برا ناهارفرداشم بشه،گوشت چرخی و مرغم فلا نمیگیره

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

اره واقعا.مشکل منم همینه

خوشبحال مردا میرن سرکارمیان غذااماده تازه بعضی وقتاغرهم میزنن😒😐

💜💚انسان بودن زیاد سخت نیست کافیست مهربانی کنی زبانت که نیش نداشته باشد و کسی را نرنجاند وقتی برای همه خیر بخواهی همین انسانیت است💚💜