2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب میدونم از خودش و کی؟بعد چه جوری اول توی آزمایشگاهه بعد میره تو رحم؟

خب اون شخص اسپرم دهنده و اونیکه رحمش رو اجاره داده رو هیچوقت معرفی نمیکنن .. اسپرم یه مرد رو با تخمک خودش توی آزمایشگاه ترکیب میکنن و به رحم یه زن دیگه انتقال میدن .. بارداری و حاملگی توی بدن زن دیگه انجام میشه .. زایمان میکنن بچه رو میدن به امبر و پولشو میگیرن .. هویت هیچکدومشون هم افشا نمیشه 

خب اون شخص اسپرم دهنده و اونیکه رحمش رو اجاره داده رو هیچوقت معرفی نمیکنن .. اسپرم یه مرد رو با تخمک ...

از نظر اسلام که اشکال داره ؟چون هم زن و شوهر نیستن هم رحم اجاره ای؟

شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی.......اما حالا که به آن دعوت شدی زیبا برقص..
توی ایران رحم اجاره ای هست ولی زن و شوهر هستن  یعنی اسپرم شوهره و تخمک زنه تو رحم ی خانم دیگ&n ...

یعنی رحم اجاره ای مشکل نداره؟حتما هم پولش خیلی بالاست

شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی.......اما حالا که به آن دعوت شدی زیبا برقص..
از نظر اسلام که اشکال داره ؟چون هم زن و شوهر نیستن هم رحم اجاره ای؟

اونا که دینشون اسلام نیست🙄

رحم اجاره ای توی ایرانم انجام میشه جنین یه زوج توی رحم یه خانم دیگه جایگذاری میشه 

تخمک اهدایی هم داریم یعنی یه خانم تخمکشو میده به یه زوج بعد توی آزمایشگاه تخمک اون خانم و اسپرم اون آقا رو با هم لقاح میدن بعد جنین رو وارد رحم خانم اون آقا میکنن

دوتاشونم هیچ ایراد دینی و قانونی نداره فقط توی مورد دوم فکر کنم یه صیغه ای بین اون خانم اهدا کننده و آقا خونده میشه ولی خانوم کاملا ناشناسه و خانوم و آقا از هویت هم اطلاعی ندارن

حالا خارج از ایران بر عکس مورد دوم هم انجام میشه یعنی اسپرم اهدایی که این توی اسلام حرامه

لطفا لایک نکنید مچکرم😊