2777
2789
عنوان

پیش دبستان

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 21 پست
اخه من خودم معلمم عزیزم کلاس اول هم کار کردم واقعا دانش اموزایی که پیش دبستان رفته بودن خیلی بیشتر ب ...

خودم با پسرم کار کردم از لحاظ علمی فکر نکنم چیزی کمتر از اونایی که رفتن پیش داشته باشه ولی خوب درسته از نظر اینکه با قوانین مدرسه آشنا میشن بره خیلی خیلی بهتره من به خاطر کرونا نفرستادم چون غیر حضوری بود گفتم چه کاریه هزینه بدم وقتی قراره خودم باهاش کار کنم خوب کتاباشو میخرم طبق همون بهش یاد میدم

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودم با پسرم کار کردم از لحاظ علمی فکر نکنم چیزی کمتر از اونایی که رفتن پیش داشته باشه ولی خوب ...

عزیرم دقیقا حرفم همین بوداز نظر علمی نگفتم ولی از لحاظ ارتباط و اشنایی با محیط عرض کردم چون خودمم شاغلم و یه بچه ی سه ساله هم دارم  وقت ازاد برای این کار ندارم 

نه مدرک پیش دبستان نمیدن اونا اموزششون هم شبیه پیش دبستان نیست که بچه با محیط مدرسه اشنابشه  دخ ...

آها پس اگه مهد کودک رفته دیگه باید وارد یه اجتماع بزرگتر مدرسه بشه ایشالا که مدرسه خوب پیدا کنی

خوب گفته؟اخه داخل مدرسه دولتی هست ها اما پیش دبستان غیر انتفاعی امکانات خاصی نداره البته منطقه ۴ هست ...

نمیدونم اینکه توی دولتی هستین یعنی چی؟

ما همش غیر انتفاعی هست پیش دبستانی ها و همشون هم بالا

♥️با افتخار معلم هستم ♥️

نمیدونم اینکه توی دولتی هستین یعنی چی؟ ما همش غیر انتفاعی هست پیش دبستانی ها و همشون هم بالا

یعنی مدرسه دولتی هست ولی پیش دبستان داره که حتی از اسم پیش دبستانشون با مدرسه فرق داره میگه پیش دبستان وابسته به مدرسه خودمونه ولی غیر انتفاعی هست