2777
2789
عنوان

به محاسبه قیمت طلا وارد هستید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 88 پست
حدود 7وخورده ای  8تومن

بعد بخوان همین گرم طلا را طلافروشابخرن چقدرمیخرن

خیلی دوست دارم یه سری تغییرات درون خودم ایجادکنم.استارت تغییرات مثبت 11فروردین1401😄اگه  زدم زیر قولم میام اینجامینویسم که شماها دعوام کنید که عهدم وشکستم😄😃اگه امضام وخوندی وحوصله داشتی بپرس فندق سر قرارت هستی یانه اگه نبودم دعوام کن😄😲😓فندق سرقرارش نبود ولی از18فروردین دوباره تصمیم گرفتم پای عهدم بمونم.چون زدم زیرقولم هرکی امضام وخوند.یادآوری کنه که این سری سر قولم بمونم😄😄(اینجانب فندقی بااراده که تو تصمیمیش موفق شد👏👏)❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب تا ندونید که نمیشه قیمت داد دوست عزیز، اجرت +مالیات +سود + وزن طلا  حالا سود و مالیات و&nbs ...

جواب منم می‌دین دوست عزیز؟

درخت صبر تلخه....اما میوه اش شیرینه...❤️خدا بزرگه🌟همه چی به وقتش🕋🪄
من خودم ۴۱۰۰ خریدم الان طلا گرون شده کلا یه النگو هستش...قرض دادم الان میخواد پس بده بهم بنظرتون همو ...

یقینا به قیمت روز محاسبه میشه، خیلی راحت میتونند به طلا فروش یا دیگران بخرند، چون طلا فروش کمتر می‌خره مجبورند به خودی بفروشند، اگه 4100 میدن بهتون برد با شماست 

آقا هستم
یقینا به قیمت روز محاسبه میشه، خیلی راحت میتونند به طلا فروش یا دیگران بخرند، چون طلا فروش کمتر می‌خ ...

خوب من با وزن ۳ گرم و ۹۶۰ سوت بخوام بفروشم ب طلا فروش چقدر ازم برمیداره؟

🙏🌷🌷🌷🌷🙏

سلام دوست عزیز....شما که به قیمت و‌ محاسبه‌ طلا وارد هستید بنظرتون طلا ارزون تر هم میشه؟؟؟✨ یا قیمتش می‌ره بالا؟؟

می‌خوام ی انگشتر و گوشواره بخرم برا همین پرسیدم