2777
2789
عنوان

دخترم تب داره ولی کف پاش خنکه

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 68 پست

دکتر بم گفته بود پاشویه و بعد پارو گرم کنم..جوابه

با دستمال نمدار ولرم زیر بغل و شکم و زیرگردن رو نمدار کن..۴ ساعته ب ازای هر کیلو وزنش ۲ قطره استامینوفن بده

مثلا اگ ۸ کیلوئه ۱۶ قطره

دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و به‌جای اولش برگردد ؛ اما‌در همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند !            «مارک تواین»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اب سیب هم‌نمیخوره؟ من خیلی نتیجه میبینم اب سیب طبیعی

واقعا؟؟ مرسی نکته خوبیه..انشالله لازم نشه ولی خوبه یاد گرفتم❤

دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و به‌جای اولش برگردد ؛ اما‌در همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند !            «مارک تواین»
خوابیده هیچی نمیخوره ب زور بش سوپ دادم یه کم و اب 

آبسیب با عسل قاطی کن بهش بده زوری باسرنگ تو دهنش بریز

دمنوش به لیمو هم تب بره

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .
استرس نداشته باش.اگه یه بار تشنج کرده ببرش دکتر ریسک نکن.استامینوفن خیلی وقتا جواب نمیده باید شیاف ب ...

الان استامینوفن دادم اشکال نداره شیاف بزارم؟؟

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
واقعا؟؟ مرسی نکته خوبیه..انشالله لازم نشه ولی خوبه یاد گرفتم❤

اره خیلی خوبه

پسر من شدید تب داشت هیچی خونه نداشتم داشتم میبردم دکتر، یکی بهم‌گفت تا بری سریع اب سیب بگیر بده تا ده دقیقه برسم دکار، دکتر گفت تب نداره ک

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
آبسیب با عسل قاطی کن بهش بده زوری باسرنگ تو دهنش بریز دمنوش به لیمو هم تب بره

چرا من امروز هیچی تو خونه ندارم.سیب هم  ندارم حتی😔😭😭😭

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله...