دیگه خرج بچه هاشو که باید بده عزیزم حالا بولد شده تا یکی چنین تاپیکی میزنه همه میخوان بگن شاغ ...
با خسیس برخورد نداشتی ببینی چه عذابیه هم غرورت خرد میشه هم اعصابت...تنها راهشم اینه از خسیس یا باید جدا بشی یا خودت شاغل باشی
خداوند متعال در قرآن به قلم قسم یاد کرد.پس نوشتن خیلی خیلی ارزش دارد وکارساز است.پس آرزوهایت را بنویس تا به آنها برسی...دردها وغمها وخشمهایت را بنویس وبه آب روان بینداز تا از آنها رهایی یابی.برای غلبه بر تنبلی برنامه ها وکارهایت را بنویس و به انها عمل کن و.....و به زودی روزی خواهد آمد که خواهی دید قلم برایت معجزه کرده و زندگیت متحول شده است.☀روان شناس هستم☀
شکایت برای نقفه تهدید اجرای مهر معمولا این مردا این دیتیل رو هم دارن که زن نباید کار کنه !
این کارها رو بکنه زندگیش از الان بدتر میشه
بعد فکر می کنید نفقه زن چقدر
خانمی که تو خونه همسرش زندگی می کنه چون تو اون خونه شام و ناهار میخوره بخش زیادی از نفقه در واقع داره پرداخت میشه آنقدرها دادگاه برای پوشاک و آرایشگاه مبلغ در نظر نمی گیره
داد و بیداد میکنه بعد پولو میده. با دل خوش نمیده. اعصاب و روزمو خراب میکنه بعد میده. من شاغل نیستم ولی یه کوچولو توو بانک پول دارم از اون همش خرج خودمو بچه ها میکنم
اخه الان یه خانوم هم شاغل شه در ابتدا حقوقی که میگیره نمیتونه هم خرج خونه رو بده هم شهریه و هم شرایط ...
بله خوب حرف منم همینه....موجودی که در حالیکه دستش بازه عرصه رو بذای خونواده تنگ میکنه....بعد هر چی بیشتر طلب میکنی بیشتر خردت میکنه...اونوقت این زندگی هر روز میدون جنگه....درغیر اینصورت تنها راه رهایی از این میدون جنگ یا جداییه یا خانم خودش بشه نون آور خونه که مرد خونه مگسی نشه....خساست بیماری صعب العلاجیه
خداوند متعال در قرآن به قلم قسم یاد کرد.پس نوشتن خیلی خیلی ارزش دارد وکارساز است.پس آرزوهایت را بنویس تا به آنها برسی...دردها وغمها وخشمهایت را بنویس وبه آب روان بینداز تا از آنها رهایی یابی.برای غلبه بر تنبلی برنامه ها وکارهایت را بنویس و به انها عمل کن و.....و به زودی روزی خواهد آمد که خواهی دید قلم برایت معجزه کرده و زندگیت متحول شده است.☀روان شناس هستم☀