2789
عنوان

زگیل تناسلی🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 52 پست
ببخشید علائمش چطور بود ؟جوش چه مدلی؟ من تازه فهمیدم شوهرم تو گذشته رابطه های مختلف داشت

ببین یچی مثه میخچه کوچولو هس از من اصلا مثه عکسای اینترنت نیس فک میکردم بخاطر خوردن گرمیجات هست ک روی باسنم قبلا جوش میزده حالا نزدیک واژنم درومده ولی خب نه دونه و جوش نیس

من یکی شدم که دیگه خیلی فرق باهام داره سلیقت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه فکر نمیکنم داشته باشه خودمم اپیلاسیون میرفتم میگم شایدم به خاطر اونه

آها شاید 

اپیلاسیون در صورتی میتونی باعث زگیل بشه که چیزی که الوده شده حالا مثلا ماده ای ک میزده به بدنت به مایعات برون ریزی شدت خورده باشه 

یا اینکه یه زخمی تو اون ناحیه داشتی وازین طریق رفته داخل خونت 

یا اگ لیزر رفتی لیزرم بده 

نه فکر نمیکنم داشته باشه خودمم اپیلاسیون میرفتم میگم شایدم به خاطر اونه

فقط رابطه جنسی بقیش خیلی احتمال کمیه ک ناچیزه

من یکی شدم که دیگه خیلی فرق باهام داره سلیقت
ببین یچی مثه میخچه کوچولو هس از من اصلا مثه عکسای اینترنت نیس فک میکردم بخاطر خوردن گرمیجات هست ک رو ...

عزیزم انشالله که نیست 

ولی اگه خدایی نکرده بود هم فریز کن نری لیزرا

ببخشید علائمش چطور بود ؟جوش چه مدلی؟ من تازه فهمیدم شوهرم تو گذشته رابطه های مختلف داشت

چند وقت پیش؟فک کنم علائمش زود پیدا میشه

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
ببین یچی مثه میخچه کوچولو هس از من اصلا مثه عکسای اینترنت نیس فک میکردم بخاطر خوردن گرمیجات هست ک رو ...

من هراز گاهی یه چیزای گرد سفت کوچیک که انگار زیر پوستی هستن درمیاد نمی‌دونم چیه😪

چرا نشدم ..داغونم داغون همین دیشب از چت های چندسال پیش با دوستش فهمیدم 🥺موندم چیکار کنم 

اگه بعد ازدواج گذاشته کنار،بازم خوبه. آدما هزار تا غلط میکنن بعد توبه میکنن و خدا با خداییش می‌بخشه.

هرچندواقعااا سخته من خودم درگیر زگیلم و شوهرم میگه رابطه نداشته اما من مطمئنم دروغ میگه، و این دروغگوییش منو کشته

❤️