2777
2789
عنوان

ویروس زامبی☹️😢

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 45 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شایعه شده تو یوتیوب سرچ کن تومار میاره  از چینم هست بی صاحاب

آره حتما یه چیزی هست که این کره ایا انقد فیلم دربارش میسازن

ولی تصورشم وحشتناکه

••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍 

من برا بقا میجنگم 🤣 فاز این آرتیستا رو گرفتم، 😂

حالا دور از شوخی واقعا به نظرتون چند سال بعد میتونن ژن یا هورمون یا ویروس زامبی بسازن ؟؟؟ 

منمه خیلی نگران ام‌میگم اینا کرونا و چیزای دیگه ساختن حتما ویروس زامبی هم با پیشرفت تلنولوژی میسازن

ايا اين خبر معتبره؟؟يا همينجوري هرچي ميشنويد نشر ميديد؟

CDC سازمان جهانی این ویروس میروسا، تاییدش کرد چند وقت پیش باز پستاشو پاک کرد، جدای اون منابع زیاد دیگ ای هم بودن ک اخطار دادن، این ذخیره غلات چین هند اون قرنطینه مشکوک شانگهای،، یه ساختمون پره آدمو سوزوندن همین چند روز پیش، بو میده اصن داستان، آماده باشیم بد نیست این دیگ شوخی نداره 

ایران کلن برعکس همه حرکت میکنه دوست دارن خلاف جهت موج شنا کنن🤣

چی بگم والا امیدوارم ارامش و سلامتی نصیب کل کره زمین به خصوص مردم کشورم و عزیزانم بشه و بلا و بدی ها از همه دور امیدم به خداست نه به ساخته های دست بشر.

خخخ..این چرت و پرتارو از کجا میارین خدایی...بعد چطو میخوان جلو زامبی هارو بگیرن که بیشتر از ۵ ملیارد ...

چ میدونم یکی میگ امواج فائو جی یکی میگه واکسن هرکی یه چی میگه، فیلم شیوع ک فکر کنم مال 2011 باش رو دیدی؟ اون سال برا کرونا اخطار داد هالیوود 2019 گندش دراومد، این جنگ جهانی زد رو هم ببین ضرر نمی‌کنین، بخدا مغز منو شمارو آماده میکنن این بی پدرا حالیمون نیست