2777
2789
عنوان

هوا چقدر گرمهههه🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 41 پست
خوشبحالتون من مثل بستنی دارم آب میشم توی این گرما.از گرما متنفرم

دقیقا منم همینطور😂

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خونه ی خنکه خداروشکر   من کولرم روشن نمیکنم هیچ پنجره ای هم باز نیست  منم تهرانم&nb ...

خونه ی ما هم کولر خاموشه ولی پنجره بازه اکثرا هم گرمه😂

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
کجای تهرانی

تقریبا شمال الان هم دما ۲۴ درجس

اونجا تاپیک قفل شد اینجا جوابتون رو میدم.

کامنتم رو بخونید توضیح دادم چرا ترستون غیر طبیعیه و در ضمن فوبیا توهین نیست  

مورد بعدی من متولی سگ های بی قلاده نیستم که الان  من رو ریپلای میکنید. سگ بی قلاده دیدید داخل خیابون خودتون به صاحبش تذکر بدید.

باز هم میگیم سگی که قلاده داره ترسیدن ازش طبیعی نیست.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
اونجا تاپیک قفل شد اینجا جوابتون رو میدم. کامنتم رو بخونید توضیح دادم چرا ترستون غیر طبیعیه و در ضم ...

چرا دیگه... گفتید ترس غیر طبیعی داری و باید خودتو درست کنی... حالا بیخیال!

خب شما هم منظور منو درست متوجه نشدین و زود قضاوت کردین، من از سگ های رها شده میترسم، و فکر نمیکنم فوبیا داشته باشم!

چرا دیگه... گفتید ترس غیر طبیعی داری و باید خودتو درست کنی... حالا بیخیال! خب شما هم منظور منو درست ...

شما منظورتو درست نرسوندی باید داخل کامنت میگفتی منظورت کدوم سگه. من علم غیب ندارم.

و اینکه آدم روی خودش کار کنه مگه چیز بدیه از نظرتون؟ یعنی شما کلا نیاز به تغییر و اصلاح به قول خودتون نداری؟

شما منظورتو درست نرسوندی باید داخل کامنت میگفتی منظورت کدوم سگه. و اینکه آدم روی خودش کار کنه مگه چ ...

من فقط گفتم کسایی ک سگشون رو بیرون میبرن باید حواسشون رو جمع کنن، همین، منظورم هم این بود ک ولش نکنن بره به حال خودش و بقیه رو اذیت کنه، در هر صورت عذر میخوام منظورم رو اشتباه رسوندم❤

چرا هممون نیاز به اصلاح داریم ولی چون من میدونم ترسم کاملا طبیعیه ، ناراحت شدم

من فقط گفتم کسایی ک سگشون رو بیرون میبرن باید حواسشون رو جمع کنن، همین، منظورم هم این بود ک ولش نکنن ...

داخل کامنت اولتون و حتی چند کامنت بعد همچین چیزایی مشاهده نمیشد.

به هر حال شبتون بخیر.

داخل کامنت اولتون و حتی چند کامنت بعد همچین چیزایی مشاهده نمیشد. به هر حال شبتون بخیر.

حلال کنین ، شبتون به خیر