2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسیار ممنون مفید بود نمیدونستم

خب عزیز من خودت داری جواب سوال خودت رو میگی دیگه کوبیدن از نو ساختن یعنی کل صورت رو تغییر دادن همه جارو که دیگه جای طبیعی تو صورت نمونه

نمونه هاش هم ادمایی مثل کایلی و دنیا و جنیفر ...یه سری ادم رو مثال زدم که با عکس های قبلشون مقایسه کنی متوجه شی با عمل چی شدن

خب عزیز من خودت داری جواب سوال خودت رو میگی دیگه کوبیدن از نو ساختن یعنی کل صورت رو تغییر دادن همه ج ...

عزیز منظورم این بود که به غیر از عمل بینی لیفت ابرو تزریق ژل به فک گونه چانه و لب چال گونه عمل دیگه ای هم هست آیا؟

به ترتیب دیگه  اینا هر کدوم به تنهایی کوبیدن و از نو ساختن حساب نمیشن :))

بیچاره دهنش صاف میشه که بخواد همرو یجا انجام بده

من اول بینی رو عمل میکنم.بعد میرم سر تزریق لب فک گونه چانه.بعد.لیفت ابرو و چال گونه

عزیز منظورم این بود که به غیر از عمل بینی لیفت ابرو تزریق ژل به فک گونه چانه و لب چال گونه عمل دیگه ...

اره هست مثل عمل قرنیه چشم کشیدن پوست و .... تغییر شکل گوش

از گردن به پایین هم که دیگه هیچی نگم بهتره 

اره هست مثل عمل قرنیه چشم کشیدن پوست و .... تغییر شکل گوش  از گردن به پایین هم که دیگه هیچی نگ ...

کشیدن پوست همون لیفت برای افراد بالا ۴۰ساله اونایی که پوستشون چروک شده

هیچی.فقط میخوام بهتر بشم عملارو زود ولی با فاصله کم انجام میدم 

خدایی که این همه کهکشان جهان های دیگر رو در این عظمت افریده واقعا به نظرت نمی دونسته که باید تو رو خوشگلتر کنه ؟

من کاری ندارم برو انجام بده چون بدن من نیست فقط برای من عجیب که چرا فکر می کنیم خدا برامون کم گذاشته