خانمdr مدیر عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 565 عنوان چشم زخم | مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 22 پست دوستان شما اعتقاد دارین بهش ؟ بنظرتون امکانش هست و باید چیکار کرد 1401/03/21 | 04:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترنمrt عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 879 مرگ. دست خداست درسته مرگ دیت خداس ما ها دو تا اجل دتریم یکیش اجل معلق هستش مثلا اونی که خودشو میکشه یا بدون احتیاط رانندگی میکنه و تصادف میکنه و فوت میشه اینا اجل معلق هستش
پپپناااااه عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 579 هست اما مرگ زمان داره، هیچکس انقدر قوی نیست با چشم زخم. باعث. مرگ کسی، بشه. قدیم که ع ... امام صادق (ع) میفرمایند:اگر قبرها برای شما گشوده شوند همانا خواهید دید که اکثر مردگان شما با چشمزخم مردهاند زیرا چشمزخم حقیقت دارد. [1] « مَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ.»
بارون۶۹ عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 830 هست اما مرگ زمان داره، هیچکس انقدر قوی نیست با چشم زخم. باعث. مرگ کسی، بشه. قدیم که ع ... بله قطعا مرگ دست خداست اما بنظرم چشم زخم که توی قرانم اومده وصحت داره ممکنه باعث مرگ هم بشه...طرفو چش میزنن میبینی بلایی سرش اومد و... خدای خوبم بابت تموووم مهربونیات ممنون😘😘🥰.تنهام نذار من از تنهایی خیلی میترسم🤲🙏
بارون۶۹ عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 830 امام صادق (ع) میفرمایند: اگر قبرها برای شما گشوده شوند همانا خواهید دید که اکثر مردگان شما با چش ... 👌👌👌 خدای خوبم بابت تموووم مهربونیات ممنون😘😘🥰.تنهام نذار من از تنهایی خیلی میترسم🤲🙏
خانمdr مدیر استارتر عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 565 واقعا برای مرگ میشه😢 من یکی از عزیزامو سر این موضوع فکر کنم از دست دادم از بس هی اطرافیانم میگفتن خوشبحالش چقدر خوبه و پولداره و .. بعد خودمو مقصر میدونم چرا ازش تعریف کردم و باعث مرگش شد اخه واقعا سالم یهو خوابید و بلند نشد
روناعشق عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 12727 هست اما مرگ زمان داره، هیچکس انقدر قوی نیست با چشم زخم. باعث. مرگ کسی، بشه. قدیم که ع ... اما این فرموده شخص جناب پیامبر که ایشون فرمودن چشم زخم برا تقدیر پیشی میگیره. شتر را در دیگ و انسان رو در قبر میبره.