2777
2789
مرگ. دست خداست

درسته مرگ دیت خداس ما ها دو تا اجل دتریم یکیش اجل معلق هستش 

مثلا اونی که خودشو میکشه یا بدون احتیاط رانندگی میکنه و تصادف میکنه و فوت میشه اینا اجل معلق هستش

هست اما مرگ زمان داره،   هیچکس انقدر قوی نیست با چشم زخم. باعث. مرگ کسی، بشه.  قدیم که ع ...

امام صادق (ع) می‌فرمایند:

اگر قبرها برای شما گشوده شوند همانا خواهید دید که اکثر مردگان شما با چشم‌زخم مرده‌اند زیرا چشم‌زخم حقیقت دارد. [1]

« مَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ.»

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هست اما مرگ زمان داره،   هیچکس انقدر قوی نیست با چشم زخم. باعث. مرگ کسی، بشه.  قدیم که ع ...

بله قطعا مرگ دست خداست اما بنظرم چشم زخم که توی قرانم اومده وصحت داره ممکنه باعث مرگ هم بشه...طرفو چش میزنن میبینی بلایی سرش اومد و...

خدای خوبم بابت تموووم مهربونیات ممنون😘😘🥰.تنهام نذار من از تنهایی خیلی میترسم🤲🙏
امام صادق (ع) می‌فرمایند: اگر قبرها برای شما گشوده شوند همانا خواهید دید که اکثر مردگان شما با چش ...

👌👌👌

خدای خوبم بابت تموووم مهربونیات ممنون😘😘🥰.تنهام نذار من از تنهایی خیلی میترسم🤲🙏

واقعا برای مرگ میشه😢 من یکی از عزیزامو سر این موضوع فکر کنم از دست دادم از بس هی اطرافیانم میگفتن خوشبحالش چقدر خوبه و پولداره و .. بعد خودمو مقصر میدونم چرا ازش تعریف کردم و باعث مرگش شد اخه واقعا سالم یهو خوابید و بلند نشد

اما این فرموده شخص جناب پیامبر که ایشون فرمودن چشم زخم برا تقدیر پیشی میگیره. شتر را در دیگ و انسان رو در قبر میبره.