2777
2789
من هرچی زدم میره ولی دوباره اومده بعد اومدنش که میزنم دیگه تاثیری نداره

اگزما کلا این طوریه...دوره ای هستش ولی اگه داروتو مدام بزنی یهو خود به خود میره

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من ۶سال درگیرش بود چقدر قرص کرم پماد زدم خوب نشدم فرودین امسال رفتم یه عطاری دو تا شربت بهم داد خوب خوب شدم خده شکر من دستم همش خشک میشد پوست پوست میشد قرمز میشد میخارید وای وقتی غداهای سودای میخوردم بدتر میشد دارچین که میخوردم پوست دستم کنده میشد خدا روشکر شربت ها رو خوردم خوب شدم وای باورم نمیشه وای بخاطره دستم افسردگی گرفته بودم 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

به عنوان کسی که هشت ساله درگیر اگزما هستم راهش فقط و فقط استفاده از دستکش برای شستشو و استفاده از ما ...

من کل روی پامو گرفته دستام داغونه خسته شدم همین الان داشتم گریه میکردم 

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒
به دکتر پوست مراجعه کنید کرم ساختنی واستون بنویسه

کرم ساختنی فقط یکماه واجب میده بعدش دوباره همون اش و همون کاسه

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

وای من ۶سال درگیرش بود چقدر قرص کرم پماد زدم خوب نشدم فرودین امسال رفتم یه عطاری دو تا شربت بهم داد ...

کجاتشریف دارید چه شهری

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒
من هرچی زدم میره ولی دوباره اومده بعد اومدنش که میزنم دیگه تاثیری نداره

کرم آبرسان بدن درمالیفت بزن عالیه.واسه دخترم با درمالیفت از بین رفت کلا

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
دوست عزیز چه شربتی بود من ۱۲سال اگزما دارم میشه لطف کنی بگی

الان جلدشو میفرستم دوست عزیز ان شاالله که خوب بشید

کجاتشریف دارید چه شهری

شیراز