2777
2789
عنوان

بیاین توی این شب عزیز ....

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 24 پست

شاه خراسان حاجت دل همه رو بده انشالله...ظهور امام زمان (عج)...شفای عاجل بیمارها و وصال عاشق‌ها و برکناری ظلم در جهان 

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
بچه سوممه گلم دوتا دختر دارم آرزومه این یکی پسر باشه

ایشالا که یه پسر سالم و صالح حضرت حق بهت ببخشه عزیزم که مایه‌ی سربلندی و شادی زندگیت باشه⚘❤

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با شوهرم قهرم دعا کنین اشتی کنیم

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم ...‌مگر دشمن کند این ها که من باجان خود کردم .‌‌‌‌....طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری ...... غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💔💔💔 ‌هر کسی لیاقت خودشو خودش تعیین میکنه:)من همون دختریم که حتی اگه ببازم جوری رفتار میکنم به بردت شک کنی ✌️✌️✌️✌️ اینکه درخواست دوستی قبول نمی کنم حتی شما دوست عزیز 🙏🙏🙏🙏

تشریف بیارید تاپیک اخرم😍😍😍😍❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
تشریف بیارید تاپیک اخرم😍😍😍😍❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻

میشه واسه من بخونی ؟ حال دلم خیلی بده

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم ...‌مگر دشمن کند این ها که من باجان خود کردم .‌‌‌‌....طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری ...... غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💔💔💔 ‌هر کسی لیاقت خودشو خودش تعیین میکنه:)من همون دختریم که حتی اگه ببازم جوری رفتار میکنم به بردت شک کنی ✌️✌️✌️✌️ اینکه درخواست دوستی قبول نمی کنم حتی شما دوست عزیز 🙏🙏🙏🙏
ایشالا که یه پسر سالم و صالح حضرت حق بهت ببخشه عزیزم که مایه‌ی سربلندی و شادی زندگیت باشه⚘❤

مرسی عزیزم ❤️

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

سلام برای امام زمان دعا کنید 

برای حاجت های منم دعا کنید 

ای کاش برسم بهشون 

بزار از معجزه ها بگم‌ : دعای معراج‌ و چله حق شناس میگن‌ معجزه اسسسسس  امتحان کنید دیگه   سلامتی امام زمان صلوات میشه یه دونه ام برای شهدا بفرستی  میگن امام حسین  کشتی نجاته‌  هر وقت مشکلی داشتی بگو یا حسین  دعای نادعلی ام قشنگه یادتون‌ نره‌ بخونیدش‌   دیگه حضور ذهن ندارم فقط التماس دعای عاقبت‌ بخیری‌ و ظهور   

ان شاالله اون حاجتی ک خیلی وقته چشم انتطاریشون همین امشب خدا بهتون ببخشه

منم دعا کنین بعد ۵ سال عذاب این تابستون ب خوبی و خوشی حاجت روا شم...دعاتون میکنم

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️
میشه واسه من بخونی ؟ حال دلم خیلی بده

چشم عزیزدلم

ایه الکرسی هم میخونم❤️

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

سلام 

خیلی معذرت می‌خوام که تو این تاپیک پست میزارم .

لطفا جواب بدید مهمه 

علیرضا از اینکه رابطمون تموم شد ناراحته یا ن؟ 

منو میخواد هنوز یا ن؟ 

امیدی به برگشتمون به هم هست؟