hfgff مدیر عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 493 عنوان میخوام جدا بشم از همسرم | مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 58 پست شوهرم ۸ ساله زن دوم داشته و همش منو گول میزده مدام هم کتکم میزنه و اصلا هم قصد نداره اون زنه رو طلاق بده منم ۲۷ سالمه دیگه خسته شدم الان ی مقداری پول پس انداز دارم نمیدونم اولین قدم چیکار کنم برم وکیل بگیرم یا خونه جدا بگیرم لطفا راهنمایی کنید 1401/03/20 | 19:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hfgff مدیر استارتر عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 493 عصبی و پرخاشگره خیانت در حد چت بی خیاله و به زن و بچش اهمیت نمیده و هییییچ عشقی بینمون نیست اخ چقدر شبیه منی فقط خیانت شوهر من در حد زن دوم که علنی کرده
kind__girl عضویت: 1401/02/18 تعداد پست: 171 اگه نظر منو میخوای که تجربشو دارم فقط جدا شو تصمیم قطعیم همینهولی اطرافیانم میگنبچت گناه داره عوض شد دختری که از تاریکی میترسید...!
گلابخاتونم عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 3614 سلام عزیزم اولییییین کار اینه ک با ی وکیل حرف برنی چون ممکنه ی اشتباه کوچیک کلا مسیرتو عوض کنه اول با وکیل ح بزن و مشورت کن ک بتونی امتیاز بگیری از شوهرت و بعد بری لایک نکن جون دل♥️🙏
hfgff مدیر استارتر عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 493 تصمیم قطعیم همینه ولی اطرافیانم میگن بچت گناه داره نه اصلا به حرفشون گوش نده من گوش دادم بیچاره شدم
kind__girl عضویت: 1401/02/18 تعداد پست: 171 اخ چقدر شبیه منی فقط خیانت شوهر من در حد زن دوم که علنی کرده الان یه ماهه خونه بابامم حتی یه زنگ نزده حال بچش رو بپرسهبدون هیچ خرجی عوض شد دختری که از تاریکی میترسید...!
kayoo عضویت: 1399/11/09 تعداد پست: 6871 عصبی و پرخاشگره خیانت در حد چت بی خیاله و به زن و بچش اهمیت نمیده و هییییچ عشقی بینمون نیست منم تازه فهمیدم شوهره خیانت کرده ،در حد جنسی از اس زنه فهمیدم که نوشته بود تو فقط داری حال میکنی پس من چی و ....
kind__girl عضویت: 1401/02/18 تعداد پست: 171 نه اصلا به حرفشون گوش نده من گوش دادم بیچاره شدم منم گوش دادم و سعی کردم زندگیمو درست کنم سالها زجر کشیدم و پای یه بچه ب زندگی گوهمون باز شد عوض شد دختری که از تاریکی میترسید...!
hfgff مدیر استارتر عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 493 تصمیم قطعیم همینه ولی اطرافیانم میگن بچت گناه داره اطرافیان همش به من میگفتن صبر کن درست میشه بچه هات گناه دارن از این چرندیات این همه سال گولم زدن کلی موقعیت خوب از دست دادم الان ی آدم افسرده و مربض شدم که شوهرم برگه صیغه نامه اش. و انداخت جلوم
kind__girl عضویت: 1401/02/18 تعداد پست: 171 منم تازه فهمیدم شوهره خیانت کرده ،در حد جنسی از اس زنه فهمیدم که نوشته بود تو فقط داری حال میکنی پس ... احتمالا س ک س چت بوده عوض شد دختری که از تاریکی میترسید...!
hfgff مدیر استارتر عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 493 الان یه ماهه خونه بابامم حتی یه زنگ نزده حال بچش رو بپرسه بدون هیچ خرجی خواهش میکنم اشتباه منو نکن جدا شو بچتو اگه داد بگیر اگه نداد مهم نباشه برات
kind__girl عضویت: 1401/02/18 تعداد پست: 171 اطرافیان همش به من میگفتن صبر کن درست میشه بچه هات گناه دارن از این چرندیات این همه سال گولم ... خدا لعنتش کنهمنم اطرافیانم بیچارم کردنولی اونا که جای ما زندگی نمیکنند عوض شد دختری که از تاریکی میترسید...!
hfgff مدیر استارتر عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 493 خدا لعنتش کنه منم اطرافیانم بیچارم کردن ولی اونا که جای ما زندگی نمیکنند نه عزیزم هروز به گذشته فک میکنم و میگم کاش به حرف کسی گوش نداده بودم و راه خودمو میرفتم
kind__girl عضویت: 1401/02/18 تعداد پست: 171 خواهش میکنم اشتباه منو نکن جدا شو بچتو اگه داد بگیر اگه نداد مهم نباشه برات خودم بچم رو خیلی دوست دارم نمیتونم جداش کنم از خودمو عذاب وجدانش رو دارم عوض شد دختری که از تاریکی میترسید...!
دخترشهریوریr عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 16710 خدا لعنت کنه شوهرتو ،،خدا لعنت کنه خانوادشوخدا هر مردی که خیانت کرده وخانوادشونو لعنت کنهوتمام اون زنا رو با مردای متاهل دوست میشنبه زمین گرم بزنه به حق فاطمه زهرا روز خوش تو زندگیشون نداشته باشن ذره ذره اب بشن تو ایندنیا
hfgff مدیر استارتر عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 493 خودم بچم رو خیلی دوست دارم نمیتونم جداش کنم از خودم و عذاب وجدانش رو دارم نزار بخاطر بچه خودت داغون بشی اون بزرگ میشه ولی تو داغون اول سعی کن ازش بگیری اگه نداد بهت ولش کن بهش بده