2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی گفته بده؟ اتفاقا رورؤک عالیه من پسرم و از پنج ماهگی گذاشتم , روزی پنج شش ساعت هم تو رورؤک بود. ده ماهگی هم راه افتاد. اون بچه ای که پونزده ماهگی راه افتاده مشکل از خودش بوده نه رورؤک الانم پسرم چهارماهشه یک دقیقه هم زمین نمیشینه.سالمه سالم هم هست. الانم دخترمو یک ماهه میزارمش دیگه خودش راه میره باهاش
دنیای من محمدرضا و محدثه
رورویک زیر هفت ماه خوب نیست .از چند تا متخصص اطفال پرسیدم .گفتن به ستون فقرات اسیب میزنه و تا زماتی که بدون کمک نشینه نباید بذاریش .بعد هم که نشست و خواستی بذاریش توش روزی دو تا نیم ساعت نهایتش بچه ها رو عذاب ندیدواسه راحتی خودتون
شما ازمتخصص پرسیدی به من پروفسور اشرف محمدزاده فوق تخصص نوزادان وقتی دخترم چهارماهه بود گفت بزارش تو رورؤک ببرش هرجا میری. انقدر بدم میاد ازونایی که میگنن واسه راحتی خودتون.... خواهر من شما مشکل خودآزاری داری به بقیه چه مربوط
دنیای من محمدرضا و محدثه