2777
2789
عنوان

یا امام رضا 🌹😭

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 36 پست
عزیزم تفریحی که نزدیک حرم من زیاد نمیرم برای تفریح و اینا میتونی طرقبه شاندیز و زشک بری یا برای خرید ...

نمیدونید کدوم بازار چیزهای متنوع و قیمت مناسب داره؟

محبت ایدز نداره....بکنید😉🤪👍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مچکر نازنین  گلم حرز امام جواد اون کوتاه رو نوشتم گردنمه  یعنی چی به اسم خودم باشه  ...

تک تک دعاهایی که. نوشتم حتما بخون. حرز هم اون بلنده رو باید بدی بیرون برات و بنامت بنویسن و نماز بخونن.از دعای معراج و گنج العرش و ذکر قنوت اصلللللا غافل نشو

نمیدونید کدوم بازار چیزهای متنوع و قیمت مناسب داره؟

برای خرید به نظرم از اطراف حرم خصوصا بازار رضا نخرید ممکنه گرون بدن بهتون بازار قیمت مناسب هم خیابون ۱۷ شهریور قیمت هاش خوبه من ولی خیلی وقته نرفتم همون راسته پروما و پاساژای کنارشو میرم معمولا قیمتا معقوله 

برای هیچکس مهم نیست تو چجوری شباتو صب میکنی پس بزار هرکی هرچی دلش خواست پشت سرت بگه و تو واسه خودت زندگی و از هر لحظه اش لذت ببر!عمرت آنقدر طولانی نیست که بخوای نگران این چیزای بیخود باشی فقط آخرش خودتی و خدات و آرزوهات پس همین سه تارو محکم بغلشون کن:)                                                                         اون لحظه ای که یه بچه ایو میخندونم و باهاش بازی میکنم همون لحظه دنیام یه درجه رنگی تر و قابل تحمل تر میشه                                       رفتن رو به کسی میگن که امده باشد ما که نیامدیم ریشه دراین خاک و وطنیم:))))                                                                                      بابا وقت خداحافظیه ولی به مامان چیزی نگو/بابا دیگه نمیکشم از درد پر بغضه گلوم/بابا اگه رفتم بدون همه اینا واسه آینده بود/بدون همه آرزوم اینه ببینم ایرانو آزاد یه روز
ممنون عزیزم 

قربونت ♥️

برای هیچکس مهم نیست تو چجوری شباتو صب میکنی پس بزار هرکی هرچی دلش خواست پشت سرت بگه و تو واسه خودت زندگی و از هر لحظه اش لذت ببر!عمرت آنقدر طولانی نیست که بخوای نگران این چیزای بیخود باشی فقط آخرش خودتی و خدات و آرزوهات پس همین سه تارو محکم بغلشون کن:)                                                                         اون لحظه ای که یه بچه ایو میخندونم و باهاش بازی میکنم همون لحظه دنیام یه درجه رنگی تر و قابل تحمل تر میشه                                       رفتن رو به کسی میگن که امده باشد ما که نیامدیم ریشه دراین خاک و وطنیم:))))                                                                                      بابا وقت خداحافظیه ولی به مامان چیزی نگو/بابا دیگه نمیکشم از درد پر بغضه گلوم/بابا اگه رفتم بدون همه اینا واسه آینده بود/بدون همه آرزوم اینه ببینم ایرانو آزاد یه روز
تک تک دعاهایی که. نوشتم حتما بخون. حرز هم اون بلنده رو باید بدی بیرون برات و بنامت بنویسن و نماز بخو ...

گلم ممنون 

به چه شخصی بدم بنویسه حرز امام جواد و نماز بخونه برام 

کسی نمیشناسم  ک ر ج هستیم 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
راستی گلم الان هوا چطوره؟روز گرمه شب سرده؟؟

هوا صبح خیلی گرم بود اما یه بارون خیلی شدید اومد هوا عالی عالیه الان