2777
2789
عنوان

چ شوهر خوبی 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1315 بازدید | 49 پست

۱۶ خرداد تاپیک زدید هفته ی بعد عروسی دوستمه

الان میگین عروسیش بوده دو روز بعدشم گذشته رفتن کیش ما رو هم هماهنگ کردن بریم!

چقد تاریخا با هم ناهماهنگه!!

اگه هفته ی بعد از ۱۶ خرداد عروسی دوستتون باشه ینی شنبه این هفته به بعد تازه باید عروسی بگیرن که!

یا من اشتباه میکنم!!؟

You Only Live Once
۱۶ خرداد تاپیک زدید هفته ی بعد عروسب دوستمه الان میگین عروسیش بوده دو روز بعدشم گذشته رفتن کیش ما ر ...

هنوز عروسشون برگزار نشده ک چی میگی توووو😂گفتم هماهنگ شوهرش این کارو میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الزاما شوهرش مرد نیست صرفا پولداره😄

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
چرا مر نیس ازکجا فهمیدی کسی ک  برا خوشحالی زنش این همه تدارک  میبینه و ....پس چیه

گفتم این کارا الزاما نشونه مرد بودن یه نفر نیست عزیزم

نگفتم ایشون مرد خوبی نیست

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

این داماد چند سالشه

و شغلش چیه

♥️در تاپیکهای ختم صلوات لطفا منو تک کنید♥️🌼گروه ختم قرآن و چله و‌نماز داریم تو واتساپ اگه دوست داشتید درخواست دوستی بدید🌼♥️شرط ورود به گروه ما فعال بودنه♥️🌼خانمهای روشن فکر لطفا ریپ نزنید 🌼
چرا مر نیس ازکجا فهمیدی کسی ک  برا خوشحالی زنش این همه تدارک  میبینه و ....پس چیه

خداکنه برای خوشحالی زنش باشه.... بایکی از رفیق های زنش روهم نریخته باشه وواسه اون اینکارها رو نکرده باشه صلوات...متاسفانه سر خودم اومده که میگم😣

پسرم عشق مامانشه دخترم تاج سرم 

چه خوب 

شوهر منم اگ انقدر پولدار بود اين كارارو ميكرد حتما ☺️☺️ميشناسمش 

شغل مجازیمو تازه شروع کردم به امید موفقیت هرروز دارم آموزش میبینم از بوتویوب تا قوی تر شم💪🏻💪🏻💪🏻