2777
2789
عنوان

دختری با قد۱۶۸

| مشاهده متن کامل بحث + 1193 بازدید | 90 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ربطی داره ب خواستگار خب لباس بلند بپوش بعدم باشگاه ثبت نام کن هم روحیه ادم عوض میشع هم وزن کم میش ...

پس فرداخواستگاریه

مشکلم جلسه توله

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒
خواستگارم ظریفه بنظرت میپسندن

اگه آدم های منطقی ای باشن به خصوصیاتتون توجه میکنن 

خوشا به حال دختر پانزده سال ای که درگیر شد شکسته شد تهمت خورد قلبش در میان چشمای دیگری دزدیده شد اما همچنان برای خودش باقی ماند ...
تا 77 رسیدی دوباره اضافه کردی  وای چقدر سخته کم کردن و نگه داشتن ش

۷۸رسیدم

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒
اینایی که گفتی چه ربطی بهم دارند؟

خواستگارم ظریفه

بنظرت ازمن خوشش میاد

عزيزم لاغر كن منم قدم ١٦٨ وزن مناسب براي ما ٦٥ كيلوعه 

خب رژیم هستم

اماپس فردااگ بازم برن چی

بنظرت این کاربره مشکوک نمیزنه🤔

من؟