تو خود ناتوانیم بر رنج و عذاب اندک دنيا و دردهایش را مى دانى
و میدانی چه بی تابم بر سختی هایی که بر مردم دنیا می گذرد. حال آنکه بلا و سختی دنیا خفیف، کوتاه، کم دوام، گذرا و تاب آوردنی است.
پس چگونه بلای آخرت را تاب آورم که عظمت سختی هایش سنگین، پردوام، ماندگار و غیرقابل تحمل است و رنجش بر اهل آن هرگز آسان شدنی نیست.
از آن رو که عذاب آن نشئت گرفته از قهر و غضب و انتقام مطلق توست چندانکه هيچكس از اهل آسمان و زمين را تاب و طاقت آن نیست.
آقای من! پس من که بنده ناتوان، خوار، بی چیز، بیچاره و زمینگیر تو هستم چگونه آن عذاب را تاب آورم.
ان شاء الله (به شرط لیاقت) در دعای کمیل دعاگوی بزرگواران خواهم بود.🙏🏻✨💎
نیت بفرمائید🙏🏻
تاپیک نور، اینجاست💎💎نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨ زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
میشه ب نیتم ۵صلوات بخونین هدیه به شهید ابراهیم هادی انشاءالله و ازشون بخواین انشاءاللهبرام دعا کنن اسمم نیلوفر منتظر ی خبری ام برسه انشاءالله و خدا مهرمو ب دل اونی ک دوسش دارم بندازه انشاءالله
امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹
میشه ب نیتم ۵صلوات بخونین هدیه به شهید ابراهیم هادی انشاءالله و ازشون بخواین انشاءاللهبرام دعا کنن ا ...
بعد نماز مغرب صد صلوات میفرستم، هدیه به شهید هادی... الهی الهی به خواسته قلبیتون در جهت مصلحت خدا برسید💎🙏🏻
تاپیک نور، اینجاست💎💎نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨ زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
بعد نماز مغرب صد صلوات میفرستم، هدیه به شهید هادی... الهی الهی به خواسته قلبیتون در جهت مصلحت ...
قربونت برم من خشگلم دعا کن خدا موانع و بر طرف کنه برا حاجتم انشاءالله .ویژه دعامکن هروقت ک یادت افتاد انشاءالله.انشاءالله که حاجت روا و خوشبخت باشی
امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹