2777
2789
عنوان

بابام‌میگ فقط ازدواج فامیلی!!

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 67 پست

حتماااااا قبل ازدواج آزمایش لازم رو بدین ببینین برای بچه دارشدن چ مشکلاتی پیدا میکنین حتما برو پیش متخصص زنان وقت بگیر و بهش جریانو بگک کمکت کنه توازدواجت

پروردگارا! به من آرامشی عطا فرما تا بپذيرم آنچه را كه نمي توانم تغيير دهم و شهامتی،تا تغيير دهم آنچه را که مي توانم و بينشی تا تفاوت اين دو را بدانم؛ مرا فهم ده، تا متوقع نباشم دنيا و مردم آن مطابق ميل من رفتار كنند؛خدایا! به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ، بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است، حسرت نخورم و مردنی عطا کن که بربیهودگیش، سوگوار نباشم. بگذار تا آن را من، خود انتخاب کنم، اما آن چنان که تو دوست داری. خداوندا به نومیدان ما امید، به ضعیفان ما نیرو، به کوران ما نگاه، به حسودان ما شفاء، به خودبینان ما، انصاف، به فحاشان ما ادب،  به مردم ما، خودآگاهی ببخش ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه دعا میکنم خدا به خانواده های اینجوری دختر نده . زندگی دختراشون تباه میکنند .  من اگه ...

بقران نمیدونم چرا خدا بهشون دختر داده:((

بابام میگ دارم پیر میشم یلا شوهر کنین ۵۰سالشه

بخدا دلم پرررره پر

اینو ک با دوتا آزمایش قبل از میفهمن 

تا نرن دنبالش ریز بررسی نکنن ک همه چیو بهشون نمیگن

پروردگارا! به من آرامشی عطا فرما تا بپذيرم آنچه را كه نمي توانم تغيير دهم و شهامتی،تا تغيير دهم آنچه را که مي توانم و بينشی تا تفاوت اين دو را بدانم؛ مرا فهم ده، تا متوقع نباشم دنيا و مردم آن مطابق ميل من رفتار كنند؛خدایا! به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ، بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است، حسرت نخورم و مردنی عطا کن که بربیهودگیش، سوگوار نباشم. بگذار تا آن را من، خود انتخاب کنم، اما آن چنان که تو دوست داری. خداوندا به نومیدان ما امید، به ضعیفان ما نیرو، به کوران ما نگاه، به حسودان ما شفاء، به خودبینان ما، انصاف، به فحاشان ما ادب،  به مردم ما، خودآگاهی ببخش ...

چطور. دلش. میاد.  پاره. تنشو. اینجوری. اذیت. کنه. ببخش اینومیگما. واقعا. معذرت. میخام فردا. پس. فرداهم.  که. خدایی نکرده. سرشو نو‌‌گذاشتن. زمین. . بچه هاش. بجای. رحمت نفرینش. کنه 

🥲

بابا بحث نخواستنه

بدکتر بگو الکی عیب بذاره بابات ازخر شیطون بیاد پایین

متنفرم از ازدواج فامیلی خانواده مادرم نسل درنسل فامیای ازدواج کردم مامانم خالم داییام همه بیماری ژنتیکی دارن بمن ک بابام غریبم هست رسیده بخاطر حماقت یه عده ممکنه بچه های منم بیماری داشته باشن🥺😭

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍