2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 9452 بازدید | 70 پست
د کتر مریم ایلخانی
کلینیک برزویه
گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.
بیمارستان لاله، فرمانیه و چند تا بیمارستان شرق تهران میره
گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه دکترت میگه مشکلی نداری چرا نگرانی؟

توکل کن به خدا عزیزم

ببین دکتر من خودش بیشتر سزارین انجام میداد ولی وقتی ازش پرسیدم میتونم طبیعی زایمان کنم یا نه؟

گفت اصلا همه ی خانما بلا استثنا میتونن

مگه قدیما چه جوری زایمان میکردن؟
شکرانه جان خونتون کدوم سمته؟
چون مهمه که رفت و آمد به دکتر هم واست راحت باشه
بعد اینکه دکترای معروف رو ترجیح میدی
یا دکتری که تجربش خوب باشه در عین حال سرش شلوغ نباشه؟
آخه به عنوان مثال من یه جلسه رفتم پیش قاضی زاده
پشیمون شدم
چون خیلی دکتر خوبیه ولی اینقدر سرش شلوغه که هر بار کلی باید معطل شی
بعد مثلما رزومه همه مریضاش یادش نمیمونه

دکتر مژگان(صدیقه) حجتی هم طرفدار طبیعیه و فوق العاده مهربونه!
بیمارستان ساسان، قمر بنی هاشم و عرفان می‌ره ، شمارشو بگرد تو همین نی‌نی سایت پیدا می‌کنی. مطب هم تو سعادت‌آباد داره هم تو بنی هاشم

دکتر نفیسه ظفرقندی ایشون هم طرفدار طبیعیه، البته قاطی نکنی خواهرشون (آمنه شیرین) اینطور نیستن ها! مطبشون تو دولته،‌فکر کنم خاتم می‌رن و قمر بنی هاشم و ۲ جا دیگه که یادم نیست. مطب: ۲۲۵۹۴۸۷۷

دکترهای بیمارستان چمران!!! کلا بیمارستان چمران طرفدار زایمان طبیعیه! فکر کنم پزشکای صارم هم همینطور باشن، مطمئن نیستم.

دکتر فرناز سهراب‌وند ایشون اصلا آدم پولکی‌ای نیستن و خیلی با آرامشن و خیلی برا مریضضاشون وقت می‌ذارن! در حدی که من رفتم مطبشون گفتم آخ جون چه خلوته ولی بعدش معطل شدم نسبتا چون برا هر مریضی یـــــــــــه عالمه وقت می‌ذاشتن!!! من که دوس دارم(من خودم پیش ایشون میرم) البته نمی‌دونم تاکیدشون رو طبیعی هست یا نه ولی تاکیدشون رو سزارین نیست و بیشتر بستگی به مریض داره...،‌مطب :۸۸۰۴۱۷۲۳ (ملاصدرا) بیمارستان بهمن زایمان می‌کنن و تو خاتم هم عملای دیگه رو انجام می دن
سلام دوستان من عضو جدید هستم از اینکه توی جمع شما هستم خوشحالم دوستان کسی دکتر شیرین ظفرقندی را می شناسد چند روز است که برای بچه توی راهم انتخابشون کردم شما ها چی می دونید راهنماییم کنید ممنون