2821
2789
رو حوصله‌اش کار کن عزیزم حیفه الان سن مناسبی هست که فرزندت خواهرای برادری داشته باشه. طفلک چه گناهی ...

اخه خیلی اذیت شدم خیلی شیطونه. خودمم بی بنیه وکم خون شدم . ۲۳ سالمه ۵ سالشه .هرجا میرم باورشون نمیشه بهم میخندیدن میگن فک کردیم خواهرشی 🤕 بنظرت سی سالگی بچه دوم بیارم خیلی دیره؟ 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم همسرم معلم هست میگه براحتی می‌تونم تک فرزندها رو تشخیص بدم. نرمال‌ترینشون باز هم آنرماله!

چه تفکر بی منطقی، اینکه قشر تحصیل کرده ماست و انقدر با اطمینان این نظرو میده وای به حال بقیه! 

پسر من تک فرزنده و به شدت نرمال و اجتماعی و باهوش و … 

خداروشکر هرگز پشیمون نیستم و تا الان باعث افتخارم بوده با اینکه فقط کلاس چهارمه

اخه خیلی اذیت شدم خیلی شیطونه. خودمم بی بنیه وکم خون شدم . ۲۳ سالمه ۵ سالشه .هرجا میرم باورشون نمیشه ...

ببین اینایی که می‌گی راه چاره داره چاره‌ش بچه نیاوردن نیست. فاصله سنی دخترای من سه سال و نیمه واقعا عالیه هم بازی شدن بدرد هم می‌خورن. فاصله زیاد دنیاشون متفاوته و اصلا اینطور با هم مچ نمیشن.

شما سن تعیین نکن برو سراغ دکتر و اصلاح بنیه و وضعیت جسمی ت برای اینکه توانایی بارداری و نوزادداری رو بدست بیاری بعد باردارشو. هرچه زودتر بهتر. سلامت روان و حوصله به سلامت جسم خیلی مربوطه برای اصلاح تغذیه و مزاج زودتر مراجعه و عمل کن و بیار فاصله ننداز. فاصله هیچ چیز رو حل نمی‌کنه تنبلی رو بیشتر می‌کنه

چه تفکر بی منطقی، اینکه قشر تحصیل کرده ماست و انقدر با اطمینان این نظرو میده وای به حال بقیه!  ...

تفکر نیست که، تجربه‌ست. میگه به تجربه دیدم و کاملا برام قابل تشخیصه. بعضی هاشون رو خیلی هم دوست داره و تعریف می‌کنه ولی میگه متأسفانه از همین ناحیه نبود خواهر و برادر در رفتارشان نقص هایی برای من که با بچه‌ها خیلی دمخورم قابل تشخیصه. (خواهر یا برادر یک عضو خانواده که کمبودش حقیقی نه تصوری هست)

اصلا مسلم نیست، اونایی که چند فرزندن همه بچه هاشون درجه یک و بی مشکلن عایا؟

نه ربطی نداشت. کمی تحقیق کنید آسیب های تک فرزندی می‌بینید که آسیباش کم نیست. بچه‌ها در بستر تعامل نزدیک با خواهر و برادر رشد بهتری دارند

نه ربطی نداشت. کمی تحقیق کنید آسیب های تک فرزندی می‌بینید که آسیباش کم نیست. بچه‌ها در بستر تعامل نز ...

شما متوجه عرض بنده نشدید، گفتم وقتی انقدر با قطعیت میشه گفت که هیچ تک فرزند موفق و هیچ چند فرزند ناموفقی وجود نداشته باشه، پس هزاران عامل در این موضوع دخیل هست و همه چی نسبی هست، 

شما متوجه عرض بنده نشدید، گفتم وقتی انقدر با قطعیت میشه گفت که هیچ تک فرزند موفق و هیچ چند فرزند نام ...

دلایل عقلی و تجربی و علمی و روانشناسی برای بیشتر بودن آسیب‌های تک فرزندی هست که نیاز به مطالعه و توجه داره و من الان همه رو نمی‌تونم اینجا بگم. گرچه مطلق نیست ولی بیشتره. 

خیلی هم چیز پیچیده‌ای نیست طبیعت آدمی داشتن خواهر و برادر هست و نبودش غیرطبیعی تر.

پس چیزی که کمتر طبیعی هست احتمال آسیبش هم بیشتر هست