2777
2789
عنوان

تروخدا بیایید 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 23 پست
االان شده ۶ ولی نمیدونم چرا هر چی میخوام به چیز بد فکر نکنم نمیشه😔😔

دقیقا منم روحیم مث تو ضعیفه.همین چن ماه پیش رفتم سونوگرافی شیش تا توده خیلی بزرگ توی کبدم بود همش فکر میکردم سرطانه نشستم کلی گریه و زاری کردم و..روحیم خراب بود مخصوصا اینکه پیش هر دکتری میرفتم شک شون روی سرطان بود تا اینکه رفتم سیتی اسکن تزریقی انجام دادم گفتن توده ها خوش خیمه.انشالله که مشکل باباتم خوش خیمه از الان انقد نگران نباش خدا خیلی بزرگه.حتی اگرم خدای نکرده مشکلی باشه بازم خدا شفا میده عزیزم غصه نخور

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم من ازتایپکای قبلت هی میام چک میکنم ببینم حال پدرت چطوره

حالش خوبه؟جواب‌ازمایش نیومد؟

نگرانی به دلت راه نده عزیزم من چندین نفر باسرطان خون میشناسم که حالش خوب خوب شده،علم انقدر پیشرفت کرده که جای نگرانی نیست توکلت به خدا باشه

سفر چرا؟بمان وپس بگیر/ ز جورشان نفس بگیر 🤍
عزیزم من ازتایپکای قبلت هی میام چک میکنم ببینم حال پدرت چطوره حالش خوبه؟جواب‌ازمایش نیومد؟ نگرانی ...

مرسی عزیزم که پیگیری نه حاش خوب نیست زیاد تو بیمارستان بستری هست پنج شنبه قلبش نا منظم میزد از کم خونی زیاد آمبولانس اومد فروش جواب آزمایش هم اول گفتن یک ماه دیگه حالا میگن ۲ ماه به خاطر همین باید یک ماه صبر کنیم ببینیم چی میشه

انشاالله که حال بابای من هم خوب میشه میدونی آخه نمیشه نگران نبود عکس چند ماه پیشش رو که میبینم انگار ۲۰ سال جون تر بوده خیلی ضعیف شده😔😔

مرسی عزیزم که پیگیری نه حاش خوب نیست زیاد تو بیمارستان بستری هست پنج شنبه قلبش نا منظم میزد از کم خو ...

اره عزیزم کم خونی اینطوریه

شاید بدنشون بیماری خودایمنی داره

ایشالاخوب میشه عزیزم توکلت ب خدا باشه

مرسی عزیزم که پیگیری نه حاش خوب نیست زیاد تو بیمارستان بستری هست پنج شنبه قلبش نا منظم میزد از کم خو ...

عزیزم یه سوال

قبل این سری

بازم ازش نمونه مغراستخوان گرفتن؟یااین اولین باره

عزیزم یه سوال قبل این سری بازم ازش نمونه مغراستخوان گرفتن؟یااین اولین باره

نه عزیزم این اولین باره ولی آزمایش مغز استخوان دو تا جواب داره یه اصلی که دیر میدن و یکی که بعد ۳ یا ۴ روز میدن چطور؟

نه عزیزم این اولین باره ولی آزمایش مغز استخوان دو تا جواب داره یه اصلی که دیر میدن و یکی که بعد ۳ یا ...

اها فکرکردم گلم قبلا هم ازمایش دادن

ایشالا که خیره گلم حالش خوب میشه