ما گوش دخترمون رو ۱ سالگی سوراخ کردیم خداروشکر مشکلی نداشت تا اینکه حدودا چند هفته پیش گوشش درد گرفت گوشواره رو خارج کردیم و دردش خوب شد تا اینکه ازم خواست دوباره گوشواره گوشش کنم دیدم گوشش سوراخه وای گوشواره نمیره با سختی گوشواره رو زدم براش بعد فهمیدم گوشش کیپ شده بوده و من چند لایه پوست رو سوراخ کردم دوباره دیروز گوشواره رو دراورد و گوشواره خونی بود و گوشش پر از خون خشک الان گوشش خیلی میسوزه چکار کنم براش
ایرانم .من یک مادر معمولی و تقریبا تجربه دارم. سوالی داشتید در خدمتم فقط اگه سوال داشتید وگرنه که آقایون مزاحم نشن😄.ما هیچ تر از هیچ پی هیچ دویدیم ، جز هیچ در این هیچ دگر هیچ ندیدیم.و ما ریشه های تنیده از امیدیم..🦋فاطمه زهرا قند ۳ سالم،🍒 امیر علی قهرمان۶ سالم 🍒، زینب پرنسس ۹ سالم🍒 ،مهرسام و نهال فرشته های آسمانیم. 😔 کاربری قبل از ۱۴۰۳ دست ۳ نفر بوده❗️
نه. با اب گرم یکم اب گرمو با پنبه استریل بزنید به گوش خیلی فشار ندید. تا چرک یا خونی اگه ه ...
ممنون
ایرانم .من یک مادر معمولی و تقریبا تجربه دارم. سوالی داشتید در خدمتم فقط اگه سوال داشتید وگرنه که آقایون مزاحم نشن😄.ما هیچ تر از هیچ پی هیچ دویدیم ، جز هیچ در این هیچ دگر هیچ ندیدیم.و ما ریشه های تنیده از امیدیم..🦋فاطمه زهرا قند ۳ سالم،🍒 امیر علی قهرمان۶ سالم 🍒، زینب پرنسس ۹ سالم🍒 ،مهرسام و نهال فرشته های آسمانیم. 😔 کاربری قبل از ۱۴۰۳ دست ۳ نفر بوده❗️
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
گوشواره ی طلا ک سوراخ گوش رو بازتر میکنه این علائمی ک شما میگید حساسیت ب گوشواره ی بدل هستش ...
اخه قبلا حدود دو روز بدل بود
من دخترم اوایل ک سوراخ کردم پماد میزدم خوب شد ولی بعد چنماه دیدم گوششو میگیره درد میگرف دراوردم گوشوارشو انگار یکم عفونت کرده بود پماد زدم خوب شد بعد چنروز گوشش یکم بسته شد مجبور شدم فشار بدم بعدش تا چنروز پماد زدم کم کم خوب شد ولی خب منم تا چنما درگیر بودم معمولا تا یمدت طول میکشه تا کاملا خوب شه و براشون عادی الان بعد ۱۴ ماه دیگ عادی شه اصلا اذیت نمیکنه
الهی عزیزم طبیعیه... من دخترم اوایل ک سوراخ کردم پماد میزدم خوب شد ولی بعد چنماه دیدم گوششو میگیره ...
چه پمادی