2777
2789
عنوان

سرترالین 100

| مشاهده متن کامل بحث + 3110 بازدید | 22 پست
من خیلی استرسیم و از وقتی که میخورم خیلی حالم خوبه مجبورم بخورم ولی همین گیجی و خاب آلودگیم رو اذیتم ...

منم برااسترس میخوردم بحدی استرس داشتم تپش قلبم روی ۱۴۰تا۱۵۰بودبخدادکتردادبهم ولی ترک کردم حالا گاهی گل گاوزبون میخورم عالیه

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منم برااسترس میخوردم بحدی استرس داشتم تپش قلبم روی ۱۴۰تا۱۵۰بودبخدادکتردادبهم ولی ترک کردم حالا گاهی ...

منم تپش قلب میگیرم و بالا میارم و بیهوش میشم 🥲

اگر شما خودتان را تغییر دهید ؛ آینده شما هم تغییر خواهد کرد ✨
منم تپش قلب میگیرم و بالا میارم و بیهوش میشم 🥲

دخترنگفت چندوقت بخوربه من گفت دوسه ماه ولی من پشت سرهم نمیخوردم ده تا دوهفته میخوردم بازیه دوهفته میزاشتم کنارهمین جوری که گرفتارنشم بعدترکم کم کردم یواش یواش روزی یکی میخوردم کردم نصفی نصفی یک چهارم بعدگذاشتم کنار

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
دخترنگفت چندوقت بخوربه من گفت دوسه ماه ولی من پشت سرهم نمیخوردم ده تا دوهفته میخوردم بازیه دوهفته می ...

تا موقع کنکورم باید بخورم هر روز 

اگر شما خودتان را تغییر دهید ؛ آینده شما هم تغییر خواهد کرد ✨