2777
2789
بخدادلم داره میترکه...خونه مامانمم گریه هم نمیتونم بکنم

برو یجایی بیرون ماشین نداری؟؟؟

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به منم بگید خاطرات خوبش عذابم میده     لعنت...

من اصلا خاطرات خوب ندارم😂😂تو هر خوبی یجوری گند زده بهش رفته ولی خودم دلم وابستگی داره  به اون نه به زندگی که تشکیل دادم تا با یکی پیر بشم و حالا اون یکی همراه نبود و من باید خراب کنم اجرایی که تک تک با زحمت گذاشتمشون روهم

از دردهات برا هیچکس نگو   این روزا  همه    با  نمک  شدن  
چرا دلیل جدایی چیه  حدایی واقعا سخته تا یه مدت افسرده میشی

همسرم پارانوئید دارن،شکاک هستن...زندگیو بهم زهر کرده

۹ساله صبرکردم درست نمیشه

ینی اصلا قبول نمیکنه

دکترمم میگ حدود۷سال طول میکشه البته اگ دارو بخوره و مدام مشاوره بشه

همسرم پارانوئید دارن،شکاک هستن...زندگیو بهم زهر کرده ۹ساله صبرکردم درست نمیشه ینی اصلا قبول نمیکنه ...

وای شکاکی خیلی بده انگار اسیری تو دستش

فراموش میکنی خودت با ادم های شاد و جدید روبرو کن و سعی کن جایب با کاری سرگرم بشی 

بچه هم داری؟؟؟؟

خدایا شکرت خیلی دوست دارم از اینکه بهترین رفیقمی💜
به خودت وابسطه شو خودت رو بزار تو اولویت  اینطوری شرایط کم کم اوکی میشه یادآوری خاطرات تا سه ...

تازه۲،۳روزه اومدم قهر...

هنوزاقدامی هم نکردم

فقط مشاورم دیروز بعداز چندین جلسه تست گفتش ک تودجار افسردگی شدید شدی...باید خودتم دارو بخوری ومشاوره بشی..‌همسرتم پارانوئید داره و اگ همکاری کنه ودارو بخوره حدود۷سال شاید طول بکشه درمان

پیشنهادش جدایی بود

همسرم پارانوئید دارن،شکاک هستن...زندگیو بهم زهر کرده ۹ساله صبرکردم درست نمیشه ینی اصلا قبول نمیکنه ...

منم شوهرم مشکوک به پارانوییده اما اصلا نمیاد مشاور که

شما چنوقته؟؟میگن علتش چی بوده

من هنوز اقدام نکردم و نرفتم اما از الان میدونم ک این درد عذابم میده من اصلا به خودش وابسته نیستم من نگران زندگیم و ابرومم ک اسم طلاق میاد روم 

متاسفانه این یه روندیه که باید طی بشه و هیچ چیزی نمیتونه تغییرش بده ولی یه کاری میتونه هضم این غم و راحت تر سپری کردن ابن زمان رو برات فراهم کنه،اونم روانپزشکه،عزیزم حتما دارو مصرف کن گاهی اوقات ما احتیاج داریم که در عین حال که بیداریم ولی فکرمون رها باشه و اونقدری نتونیم تمرکز کنیم رو غم و ناراحتیامون،این داروها این امکانو بهت میده که راحت تر این مدتو بگذرونی

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏
بخدا دست خودم نیس خیلی ادم وابسته ای ام حس میکنم الانه ک بمیرم

پس چرا میخای جدا شی

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️

خودتون رو مشغول کنین به کاری مثلا پیاده روی، شنا، دوچرخه سواری، باشگاه .. اینا برا روحیه و تخلیه انرژی های منفی خیلی خوبه. بعدم ب خودت فرصت بده سعی نکن از چیزی فرار کنی احساست رو قبول کن هر چی ک هست و به خودت زمان بده. با یه دوست خوب و قابل اعتماد حرف بزن. 

مهربان باشید.تمام کسانی که می شناسید، همگی درگیر جنگی سخت هستند:)🌱