بخدادلم داره میترکه...خونه مامانمم گریه هم نمیتونم بکنم
برو یجایی بیرون ماشین نداری؟؟؟
من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من اصلا خاطرات خوب ندارم😂😂تو هر خوبی یجوری گند زده بهش رفته ولی خودم دلم وابستگی داره به اون نه به زندگی که تشکیل دادم تا با یکی پیر بشم و حالا اون یکی همراه نبود و من باید خراب کنم اجرایی که تک تک با زحمت گذاشتمشون روهم
متاسفانه این یه روندیه که باید طی بشه و هیچ چیزی نمیتونه تغییرش بده ولی یه کاری میتونه هضم این غم و راحت تر سپری کردن ابن زمان رو برات فراهم کنه،اونم روانپزشکه،عزیزم حتما دارو مصرف کن گاهی اوقات ما احتیاج داریم که در عین حال که بیداریم ولی فکرمون رها باشه و اونقدری نتونیم تمرکز کنیم رو غم و ناراحتیامون،این داروها این امکانو بهت میده که راحت تر این مدتو بگذرونی
بخدا دست خودم نیس خیلی ادم وابسته ای ام حس میکنم الانه ک بمیرم
پس چرا میخای جدا شی
خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩❤️💋👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
خودتون رو مشغول کنین به کاری مثلا پیاده روی، شنا، دوچرخه سواری، باشگاه .. اینا برا روحیه و تخلیه انرژی های منفی خیلی خوبه. بعدم ب خودت فرصت بده سعی نکن از چیزی فرار کنی احساست رو قبول کن هر چی ک هست و به خودت زمان بده. با یه دوست خوب و قابل اعتماد حرف بزن.
مهربان باشید.تمام کسانی که می شناسید، همگی درگیر جنگی سخت هستند:)🌱