2777
2789
عنوان

شوهر خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 1443 بازدید | 42 پست

منم امشب شوهرم اومد دنبالم سرکار دخترم وسط راه که من خوراکی میخوام رفت که براش بگیره گفتمش منم بستنی میخوام ۲ تا گرفت شدن ۳۲ تومن هی غر غر میکرد سر دخترم چون دخترم بستنی رو که بازش کرد از طعمش خوشش نیومد و....انقد غرغر کرد منم بستنی ام رو نخوردم کوفتم شد اومدم خونه انداختمش تو فریزر...گدا

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
اون چرا اونم خسیس ؟ من شوهرم دو هزاری نمیزاره رو کارتش بمونه فقط میگه خرج کن خرج کنیم 

ی بار ی تومن ی بارم دو تومن برا کلاسم اولای نامزدیم پول زد 

بعدن گفتم پول تموم شد گف فکر کردی یادم میره نخیر دقیق یادمه ی بار انقدر زدم ی بار انقدر 

من کلن خشکم زد چون واقعا مردای دورو برم اصلن همچین اخلاقی ندارن

تازه خیلی ادعاشم میشد اصلن پول براش مهم نیست

من از اوناش نیستم که تو بیو چیزی بنویسم 😏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا اینایی که به استارتر میگید ولخرجی درکتون نمیکنم

۴۰۰ تومن عروسک چیزیه؟وقتیم که میگه شوهرش پولداره

پس اینایی که کادو آیفون ۱۳ و ماشین و‌طلا میدن رو ببینید چی میگید

من عاااشق زمستونم❤️هیچوقت فکر نمیکردم بارداری سختی داشته باشم...هروقت یه بارداری میدیدم که تو بارداریش به مشکل خورده اصلا فکرشم نمیکردم که ممکنه همه اینا واسه منم پیش بیاد...(اینم اینجا نوشتم چون امشب ۱۴ اسفند خیلی دلم گرفته)***الان بچم دو ماهو نیمشه:) ۳۷ هفته و ۳ روز دکترم ختم بارداری زد،بچم iugr بود با وزن ۲۲۰۰ به دنیا اومد...زردیش شد ۲۰...بیمارستان بستری شد،شیر خیلی کم میخورید و...خیلی سخت بود خیلی...

ی بار ی تومن ی بارم دو تومن برا کلاسم اولای نامزدیم پول زد  بعدن گفتم پول تموم شد گف فکر کردی ...

یا خدااااا چقد خسیس بوده اگه شوهرم پول جمع میکرد ب جرات قسم میخورم الان ماشین و خونه داشتیم اونم بهترینش

مامان دوتا فرشته 😍

خسیس نیست شما حالا تو این شرایط چه طور دلت میاد دویست پول عروسک بدی  در حقیقت چهارصد

۴۰۰ مگه زیاده؟

اونم وقتی استارتر میگه وضع مالی شوهرش خوبه والا من بودم برا تولد دخترم طلا میخریدم مگه درسال چند بار تولد داره ک بخوام خسیس بازی دربیارم و دودوتا چهارتا کنم بگم ۴۰۰ چه خبره و زیاده 😐

❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍

واقعا اینایی که به استارتر میگید ولخرجی درکتون نمیکنم ۴۰۰ تومن عروسک چیزیه؟وقتیم که میگه شوهرش پولد ...

درآمد من و شوهرم  خوبه  اما همچین هزینه‌هایی تو اولویت مون نبست 

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   
منم امشب شوهرم اومد دنبالم سرکار دخترم وسط راه که من خوراکی میخوام رفت که براش بگیره گفتمش منم بستنی ...

وای خدایا شکرت با اینکه نداریم ولی خسیس نیستیم 

شوهرت احتمالا با خاهر شوهر من فامیله اخه خیلی خسیسه😁😁

مامان دوتا فرشته 😍

وای خدایا شکرت با اینکه نداریم ولی خسیس نیستیم  شوهرت احتمالا با خاهر شوهر من فامیله اخه خیلی ...

نه والا خسیسم نیست بیشتر لجش ازین گرفته بود که چرا تو مغازه به دخترم هی گفته این بدطعمه الان نمیخوری ولی اون لجبازی کرده گفته اینو میخوام...ولی خب درکل همچین رفتاری هم یعنی خساست

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

همونجا با قاطعیت و مهربونی به دخترت میگفتی یک عروسک رو انتخاب کن بریم. فقط یکی مامان جون.

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید.