2777
2789
من به کراشم یسری گفتم برادر😂 درصورتی ک خودشم میدکنس کراشم روش🤣✌🏻

😁😁ریدیم خواهری....

اگر میشه از ته دلت برام آیت الکرسی هدیه به امام حسین بخون  به نیت حاجتم و  اگر خوندی بهم بگو ،  خیلی خیلی ممنون خواهرهای گلم ❤ میشه یه روز منم تاپیک حاجت روایی بزنم ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂 من داییم از دوس پسر تبدیل به داماد شده... باید از زنش بپرسم چه جوری داییمو تور کردی😂😂🤣 ال ...

من بهش گفتم ازش خوشم میاد گفت تو حکم خواهرم رو داریم. البته بگم فامیل دورمه. ولی زیاد باهم چت میکنیم. یه چیزایی میگه که شک میکنم بهش بازم😐😂 ولی میگم شاید وقتی فهمیده که من بهش علاقه دارم میخواد دس بندازه منو

اسمشو صدا کن😂

بزا بشه شوهری باش😁😶♥️

اگر میشه از ته دلت برام آیت الکرسی هدیه به امام حسین بخون  به نیت حاجتم و  اگر خوندی بهم بگو ،  خیلی خیلی ممنون خواهرهای گلم ❤ میشه یه روز منم تاپیک حاجت روایی بزنم ؟
عاره😂😂 ولی خب من ازش سرد شدم دیه گذاشتمش کنار😂✌🏻

😁من هنوز تو تله ام🙂

من بهش گفتم ازش خوشم میاد گفت تو حکم خواهرم رو داریم. البته بگم فامیل دورمه. ولی زیاد باهم چت میکنیم ...

منم رو یکی کراش دارم تا قبل اینکه بهش بگم خیلی خوب بود از و مثلن بهم نخ میداد و اینا وقتی بهش گفتم کراشم روش اخلاقش عوض شد😂😐🤦🏻‍♀️

اون اولا هرچی میگفتم بهش انگار مهم بود براش

ولی این اخریا میگفت به من چه و اینا

تا اینکه بهم گفتدشمارمو پاک کن من چون نمیخاستم دیگه برم طرفش و اینا شمارشو پاک کروم ولی اون هنوز شمارمو سیو داره نمیدونم چشه ولا

پریدن از قفس که بال و پر نمی خواهد! عشق است بال پریدن ، همان که من دارممم🌈🤍
😁من هنوز تو تله ام🙂

ایشالا اگه به صلاحت نباشه رها شی

من خود طرف سردم کرد 

اخلاقاش خیلی عوض شده بود بد رفتاری میکرد و اینا سرد شدم ازش

پریدن از قفس که بال و پر نمی خواهد! عشق است بال پریدن ، همان که من دارممم🌈🤍
منم رو یکی کراش دارم تا قبل اینکه بهش بگم خیلی خوب بود از و مثلن بهم نخ میداد و اینا وقتی بهش گفتم ک ...

اتفاقا اون الان بیشتر باهام لاس میزنه😂😂 ولی نمیدونم داره منو دست میندازه یا نه...

2790
2778
2791
2779
2792