2777
2789
عنوان

کیا با فامیل شوهر قطع رابطن

| مشاهده متن کامل بحث + 2195 بازدید | 92 پست
با آدم تو مخی باید قطع رابطه کرد هرکی میخاد باشه من با  داداشم قطع رابطم و راضیم

اونوقت مثلا حسودیت نمیشه یکی میگه داداشم فلان و با اونا میریم بیرونو مسافرتو زنداداشم خوبه و داداش عشقه و تو قطع رابطه ای؟

سرچی قطع شد؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب خداروشکر 

من به شخصه در رابطه با خونواده همسر خودم میگم که بد نیستن حتی خیلییم خوبن 

ولی نمیدونم چرا زندگی با خانواده همسر بهم نمیچسبه ، من آرزو داشتم دوتایی باشیم‌، واسه دوتامون غذا بپزم نه چند نفر ! یا آرزو داشتم صب تا شب خونه خودم راحت باشم نه مجبور بشم برم طبقه پایین که خونه مادر شوهرمه و‌ اکثرا اونجا باشم ....

من 

چون مادر پدر شوهرم فوت شدن 

شوهرمم سر ارث میراث پدرشوهرم کار ب دادگاه کشید ازشون قط ارتباط کردیم هرچندب حقمون رسیدیم 😐💔یکی ی دونه خاهرش قسم دروغ خورد تو دادگاه

نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت‌... پیچیده‌ای ! همونقدر که نداشتنت سخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!

شماهایی که قطع رابطه میکنید شوهراشون میرن و میان یا اونام قطع رابطه میکنن؟ بعد اگه برن و بیان حرص نمیخورید؟ منم دلم میخواد قطع رابطه کنم ولی میدونم شوهرم بخاطر اذیت من بیشتر میره و میاد... همین الانشم نمی‌ذارن تو خونه وایسه

منم قطع رابطم کلا امروز پسرمو شوهرم برد دو روز خونه مامانش عصاب و روانم راحته واقعا

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

کاش اونا با من قطع رابطه کنن من اینکاره نیستم😂 

دوسال اجاره بودم ازشون دور بودم خیلی آرامشم بیشتر بود باز دوباره دارم میرم پییششون 😢

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
ب منم بگو میخوام ببینم اون بدتره یا مادرشوهر منبه من بگو

مگه نمیگن وقتی از دست یکی ناراحتی به خودش بگو خوب منم گفتم بزار به جای قهر مستقیم و صادقانه به خواهرشوهرم بگم از فلان کارش ناراحتم اومدم خصوصی بهش پیام دادم و گفتم مفصل از احساسم  اونم به جای جواب دادن به خودم جلوی تمام فامیل کلی حرف بارم کردم

اگه خودتون و زندگیتون رو دوست دارین به روایت پیامبر عمل کنین که فامیل نباید خونشون کنار هم باشه

واقعا روایته؟

من به شخصه از زندگی کنار قوم همسر و حتی قوم خودم فراریم به نظرم نزدیکی زیاد باعث شکسته شدن حرمت ها میشه.