baran۷۳۵ مدیر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4989 عنوان فضا اینستاگرام😡😡😡😡😡😡 | مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 17 پست نظرتون درمورد فضای جدید اینستاگرام چیههمه میخوان بلاگر بشنیه عده ای ادم بدون هیچ زحمتی شروع کزدن به پول پارو کردن از مردم و دوره فروشیهرکسی برا خودش یه پا متخصص شدههمش دخترای هفت هجده ساله ای ک بدون هیچ زحمتی دارن پول پارو میکنن لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی 1401/03/17 | 21:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atenaaaaa1234 عضویت: 1401/02/25 تعداد پست: 1162 به دوستت بگو یا باید ذروغ بگه یا همش تبلیغات چرت و الکی از خودش بده وگرنه زحمت اینطوری دیگه جواب نمی ... اتفاقا دوستم خیلی پیشرفت کرده تبلیغات دروغم نکرده تاحالابلاگرای چرتو پرت فالو نکنید خب عزیزم من خودم اکثره خریدای انلاینمو از تبلیغات بلاگرای خوب رفتم پیجاشو پیدا کردم و همه خریدامم انصافا عالی بوده
baran۷۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4989 اتفاقا دوستم خیلی پیشرفت کرده تبلیغات دروغم نکرده تاحالا بلاگرای چرتو پرت فالو نکنید خب عزیزم من خو ... برا خرید نمیگم گلم کلا این دخترا هفده هجده ساله ک با گول زدن مردم ره صدساله یه شبه میرن میگم لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
atenaaaaa1234 عضویت: 1401/02/25 تعداد پست: 1162 برا خرید نمیگم گلم کلا این دخترا هفده هجده ساله ک با گول زدن مردم ره صدساله یه شبه میرن میگم من خودم بدم میاد ازین بچه مچه ها اصلا فالو نمیکنم یعنی میترسمم اعتماد کنم به تبلیغاشوناولی بلاگرای معروفو فالو دارم دو سه تاشونو من ازین تبلیغایی که میگن فلان دندون پزشک یا ارایشگر دوستمه کارمو انجام داده راضی ام خیلی بدم میاد