سلام من وقتی سه ماهه باردار بودم یه خانمی زد به ماشینمون و داغون شد دوماه ماشین توی خونه بود تا مراحل قانونی طی بشه و بعداز عیدنوروز شوهرم برد تعمیرگاه که هنوز هم درست نشده گاهی اوقات کُفر میگم و همش تقصیر بچه هست وپاقدم نداره
بخدا تا یه اتفاقی می افته میگم کاش من نبودم که یه بچه اینطوری بارداربشم
بخدا خودم بچه مو خیلی دوست دارم و لحظه شماری میکنم به دنیا بیاد ولی نمیدونم چرا گاهی اوقات می ...
چنین چیزیو ملکه ذهنت نکن اینا اتفاقهای که می افته
خودت باش بهتر از اینه تظاهر به چیزی کنی که نیستی توهرشرایطی واسه خودت ارزش قائل شو ازخودت مهمترکسی نیست،نی نی یار کم تعلیقم کن دیگه شماره نمونده برامحرف حق گفتم ازقدیم گفتن حرف حق تلخهکاربر قدیمیم. فقط اونایی که میگن من دنیامو میسازم یه نفره ،ملات کم نیاری اوستاا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لامصبا درباره پاره تنتون اینجوری صحبت میکنین وای به حال غریبه ها
سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر میبرم ، دانشجو ام (دیگه نیستم ترم ۷ انصراف دادم تا مسیری که نصفه ول کردمو تا تهش برم بله میخوام پرونده کنکورو ببندم تا دیر نشده⏳روز ۴ام )(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)
بدنیا بیاد هر اتفاقی بیوفته قراره بزارن پای پا قدم اون
درصورتی که زندگی هیچکس بی دغدغه نیست همه مشکل دارن مشکل به ی نفر خاص منتهی نمیشه تقصیر هیچ شخص خاصیم نیست اینکه ینفر بی احتیاطی کنه چه ربطی به پاقدم نوزاد داره
میشه دعا کنی بیماریم خوب شه؟ شاید خدا حرف تو رو شنید:)❤️🫂
بخدا خودم بچه مو خیلی میخام وهر چیزی میخورم که بچم کوچولو به دنیا نیاد و وزنش خوب باشه ولی نمیدونم چرا این حرفو میزنم وشوهرمم خیلی باهام دعوا میکنه ومیگه این خیلی شیرین وبرای من خیلی خوش قدمه
والا بی لیاقتی و بی دقتی خودشونو تقصیر بی گناه ترین موجود زنده میندازن!
تو مرا آزردے...کہ خودمـ کوچ کنمـ از شهرت! تو خیالت راحت-! میرومـ از قلبت;) مےشوم دورترین خاطره در شبهایت! تو به من مےخندی و به خود مےگویے:باز مےآید و مےسوزد ازین عشق ولی...برنمےگردم،نه! مےروم آنجا کہدلے بهردلے تب دارد! عشق زیباست و حرمتـــ دارد:))❤️✨
تو مرا آزردے...کہ خودمـ کوچ کنمـ از شهرت! تو خیالت راحت-! میرومـ از قلبت;) مےشوم دورترین خاطره در شبهایت! تو به من مےخندی و به خود مےگویے:باز مےآید و مےسوزد ازین عشق ولی...برنمےگردم،نه! مےروم آنجا کہدلے بهردلے تب دارد! عشق زیباست و حرمتـــ دارد:))❤️✨