2789
عنوان

کُفر گفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 27 پست
بخدا خودم بچه مو خیلی دوست دارم و لحظه شماری میکنم به دنیا بیاد  ولی نمیدونم چرا گاهی اوقات می ...

چنین چیزیو ملکه ذهنت نکن اینا اتفاقهای که می افته 

خودت باش بهتر از اینه تظاهر به چیزی کنی که نیستی            توهرشرایطی واسه خودت ارزش قائل شو ازخودت مهمترکسی نیست،نی نی یار کم تعلیقم کن دیگه شماره نمونده برام حرف حق گفتم ازقدیم گفتن حرف حق تلخه کاربر قدیمیم.                           فقط اونایی که میگن من دنیامو میسازم یه نفره ،ملات کم نیاری اوستاا                                                                            

خیلی خرافاتی هسی ک فکر میکنی برا اون بچه اس داری خودتو گول میزنی بچه رو نداشتی میخواستی چی بگی تو میخوای مامان شی که از الان به پاره تنت اینجوری میگی؟ 

اگه بزرگ شه بفهمه چیا در موردش فک میکنی چی هااااا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شما قلبتون جنسش چیه 

لامصبا درباره پاره تنتون اینجوری صحبت میکنین وای به حال غریبه ها

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

دلم برا بچه سوخت 

بدنیا بیاد هر اتفاقی بیوفته قراره بزارن پای پا قدم اون 

درصورتی که زندگی هیچکس بی دغدغه نیست همه مشکل دارن مشکل به ی نفر خاص منتهی نمیشه تقصیر هیچ شخص خاصیم نیست اینکه ینفر بی احتیاطی کنه چه ربطی به پاقدم نوزاد داره

میشه دعا کنی بیماریم خوب شه؟ شاید خدا حرف تو رو شنید:)❤️🫂

عیب نداره وقتی جنگ شروع شد بابام به مامانم گفته بود از پا قدم این بچست الان منو خیلی دوست دارن  دیگه باید بدبختیای دنیارو گردن یه نفر انداخت 

خدایا شکرت.اینجا ینفرو فقط میشناسم اونم کاش نمی شناختم اعصابم راحتتر بود.برو بابا.....خودتی

بخدا خودم بچه مو خیلی میخام وهر چیزی میخورم که بچم کوچولو به دنیا نیاد و وزنش خوب باشه ولی نمیدونم چرا این حرفو میزنم وشوهرمم خیلی باهام دعوا میکنه ومیگه این خیلی شیرین وبرای من خیلی خوش قدمه 

دقیقا🙂

والا بی لیاقتی و بی دقتی خودشونو تقصیر بی گناه ترین موجود زنده میندازن!

تو مرا آزردے...کہ خودمـ کوچ کنمـ از شهرت! تو خیالت راحت-! می‌رومـ از قلبت;) مے‌شوم دورترین خاطره در شبهایت! تو به من مے‌خندی و به خود مےگویے:باز مے‌آید و مےسوزد ازین عشق ولی...برنمےگردم،نه! مےروم آنجا کہ‌دلے بهردلے تب دارد! عشق زیباست و حرمتـــ دارد:))❤️✨
خرافاتی بودن تا کجا رفته... 

ب قول رومی 

دانی ک چرا دار مکافات شدیم؟

ناکرده گنه چنین مجازات شدیم؟

کشتیم خرد، دار زدیم دانش را...

در بند و اسیر صد خرافات شدیم!

هی ولش هرچی بگیم بازم هستن ازین ادما:))

تو مرا آزردے...کہ خودمـ کوچ کنمـ از شهرت! تو خیالت راحت-! می‌رومـ از قلبت;) مے‌شوم دورترین خاطره در شبهایت! تو به من مے‌خندی و به خود مےگویے:باز مے‌آید و مےسوزد ازین عشق ولی...برنمےگردم،نه! مےروم آنجا کہ‌دلے بهردلے تب دارد! عشق زیباست و حرمتـــ دارد:))❤️✨