2777
2789
عنوان

دخترا بیاید❤😘

183 بازدید | 18 پست

اگه گل رو برای دو ساعت بزارم توی صندوق عقب خراب میشه؟

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پژمرده میشع دیگع

عه سلام عاشکیم😂❤

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻

روش اب اسپری کن بعد بزار وقتی خواستی درش بیاری هم دوباره اسپری کن پژمرده نمیشه

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
چرا صندوق عقب؟ کلک😉😉😉

داداشم میخواد مسافر سوار کنه 😂

بستگی به گل و دمای شهرتون داره ولی احتمال زیاد آره

کرجیم

روش اب اسپری کن بعد بزار وقتی خواستی درش بیاری هم دوباره اسپری کن پژمرده نمیشه

مرسیی

اها🤣🤣 منحرفمه  منحرفففف

😂😂😂

عزیزم شما همش تاپیک های منو لایک میکنی ...آیا منظوری هس؟ 🤌من در دایرکت کراشم😂😂😂😂

ن😑😂من کلا تاپیک هایی ک خوشم بیاد رو لایک میکنم  

دقت ب اسم کاربری و اینا نمیکنم🤦🏻 

ساچ عه وااااووو😂😂😂من دیگع؟

.C'est la vie