2777
2789
آره میشه اگه کاردرمانی و گفتار رمانی هاش رو مداوم  ببری  نا امید نشی رها نکنی به اتفاق ...

ارکبده جون بچه شما چه سطحی بود .شما تهرانی من اصفهان تهران خیلی کلینیکهای خوبی داره نمی‌دونم اینجا هم میتونن برا پسر من خوب باشند.شما اصفهان نشنیدی کسی خوب رو.من کارمندان میخواستم مرخصی یک ساله بگیرم ولی مخارج بچه مو زندگیم .حقوق شوهرم همش وامه.یعنی بزارمش مرکز بعداشهر خودم باهاش کار کنم چی.انقدر خالی هستم تو رو خدا دعا کن برام بچه مو نجات بدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ارکیده جان کمک کن حالم بده دیدم نوشتی میتونن برن مدرسه عادی گفتم ببینم چکار کردین پسر من دوسال و ۳ما ...

عزیزم بنظرم بچه شما اتیسم نیست

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم
ارکبده جون بچه شما چه سطحی بود .شما تهرانی من اصفهان تهران خیلی کلینیکهای خوبی داره نمی‌دونم اینجا ه ...

پسر منم علایم پسر شما را داشت دکتر متخصص روانپزشکی کودکان گفت اتیسم نیست و بیشفعاله

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم

ببخشید من چون خودم یه مادرم، نگرانی شما رو درک میکنم، بچه شما تماس چشمی داره، لبخند اجتماعی داره، اگه اینا رو داره، اوتیسم نیس، خودتو اذیت نکن، تنها با یک نشونه نمیشه گفت که اوتیسمه، من پسرم ۳ سالگی به حرف اومد، قبل از ۳ سالگی من و باباش یه خواب راحت نداشتیم، از فکر و خیال داشتیم سکته میکردیم، بردیمش یه جا کلینیک که بچه رو ارزیابی کنن، تشخیص اشتباه و احمقانه ای دادن، گفتن پسرم دچار اختلال یکپارچگی حسیه، من وقتی برگه ارزیابی رو دیدم نابود شدم، ولی کوتاه نیومدم، اصلن به اون کلینیک دیگه مراجعه نکردم، پسرم بند زیر زبونش کوتاه بود و بردمش پیش یه دکتر حلق و بینی، حتی اون دکترم گف تا ۴ سالگی صبر کن، ولی من اصرار کردم که هر چه زودتر بند زیر زبونش عمل شه، باور کن پسر من که اصلن غیر از بابا هیچی نمیگف ، بعد اینکه بعد از عمل بردمش پیش گفتار درمانگر مامان و تمام کلمات رو تونست بگه، بعد ۲، ۳ ماه جمله هاش شروع شد، بازی هایی که احتیاج به دقت و تمرکز داره رو زیاد باهاش کار کردم، حافظه اش رو قوی کردم با پازل درست کردن و ...، تلویزیون رو خاموش کردم، گوشی دستش ندادم، کتاب واسش خوندم ، بازیهای حسی حرکتی باهاش انجام بده، تو اینستا یه سرچ کنی گفتار درمانی یه عالمه میتونی مطلب گیر بیاری، واسش وقت بزار، نترس تا ۳ سالگی مطمعنم بچه ات همه چیش نرمال میشه، راستی شربت امگا ۳ واسه دقت و تمرکز بچه ها و حرف زدنشون خوبه، اینا چیزایی بود که من باهاشون نتیجه گرفتم، برو پیش یک گفتار درمانگر تا بچه ات ارزیابی بشه، دکترا حرف مفت زیاد میزنن، چون بچه ات تماس چشمی داره راه میفته تو همه چی، لطفن لطفن جا نزن با یه دکتر رفتن، پسر من که تا ۴ ماه پیش مامانم نمیگف الان میتونه تا ۷۰ بشمره، شعر حفظ میکنه، راستی درک محیطی بچه ات رو بالا ببر، علت اینکه همه چی رو پرتاب میکنه اینه که نمیتونه خواسته هاش بیان کنه، تشخیص اتیسم واسه بچه شما خیلی زود بوده، اگه تونستی ببرش پیش دکتر پیشیاره تهران، تا خیالت راحت راحت باشه، من ۲ ماه هیچ کاری انجام نمیدادم غیر از رسیدگی به بچه ام، هنوزم صبح که بیدار میشم اول به پسرم میرسم و کار میکنم باهاش بعدن کارای خودمو انجام میدم، ایشالله که خدا آدمای خوبی رو سر راهت قرار بده و هیچوقت کم نیاری

ببخشید من چون خودم یه مادرم، نگرانی شما رو درک میکنم، بچه شما تماس چشمی داره، لبخند اجتماعی داره، اگ ...

ممنون ازت عزیزم.من تهران نمیتونم برم کاش میشد😔تازه دخترش گفته باید مرکز ببری روزی 4ساعت مثل مهد تا باهاش کار کنن.چرا آنقدر سخت میگیره نمی‌دونم چرا