2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میخوام بدونم چه حسیه

فدات شم حس عاشقی واسه هرکی متفاوته ولی اونی که مشخصه اینه انگار تو دلت رخت میشورن انگار با فکر کردن بهش قلبت داره از جاش کنده میشه

اینکه چشم باز  میکنی به یادشی داری میخابی به یادشی

اینکه زندگیت معنا پیدا میکنه انگار هدف دار شدی

و....................

اینا حس منه

چه حسیههههه

خیلی خوبه خیلی اینکه یه نفر بیشتر خودت حواسش بهته هواتو داره رو به پیشرفت هدایتت میکنه و هر وقت حرف میزنه ضربان قلبت میره رو هزار واقعا هیچ وقت این حس کم نمیشه و هر ثانیه بیشتر تو وجودت رخنه میکنه

تاپیکی از شما ندیدم چی شده اگر بتونم راهنمایتون میکنم

عه پس تعطیل شده

چند وقت پیش با اکانت فیک بدون قصدو منظوری به پسر خالم پیام دادم حرف بزنیم رل داری و اینطور چیزا یه چالش با دوستم بوده فهمید منم انکار کردم گفتم اکانت دست خودم نبود که فکری نکنه بدترش کردم باور نکرد بحثمون شد بلاک کرد الان فهمیدم به یکی از پسر خاله هام که رفیق صمیمیشه گفته بهش درخواست دوستی دادم چطوری جلوی سو تفاهمو بگیرمو به اون بفهمونم منظوری نداشتم😕این بود تاپیکم

عاشقیت 

عامم 

😐پیام رد و بدل کردیم پسرعمم بود

بهدش گف دوست دارم منم گفتم دوست دارم بعد گف عاشقتم منم گفتم عاشقتم  بعدشم اومد خواستگاری فرداشم ازمایش خون پس فرداشم صیغه چن ماهه 

چن ماه بعدشم عقد چن سال بعدشم ازدواج 

😐اولاش که هیچ حسی نداشتم بهش واقعا پوچ بود به مرور ابراز علاقه کرد حس وابستگی حس دوست داشتن زیاد حس تند زدن قلب حس کم اوردن نفس حس خجالت شدید حس احتیاج به بودنش حس دو دلی حس امنیت 

هیچوقت نمیفهمی ایا عاشق شدی یانه خیلی حس گنگیه من الانم ازدواج کردم همیشه میگم واقعا یه ادم عاشقم؟ ایا حسم عاشقیه ؟ 

قهرمان زندگی خودت باش    حدیث چشم مگو      باجماعت کوران