2777
2789

سلام مهربونا..۲۱ خرداد تولد امام مهربونی ها امام رضا علیه السلام میباشد 💚💚

ب امید خدا قصد داریم ۱۱۰ بار سوره یس ب حروف ابجد اسمشون از طرف حضرت زهرا سلام الله علیها و پسرشون امام جواد علیه السلام بهشون هدیه بدیم...

ب این امید ک این بزرگواران واسطه بشن پیش خدا برای حاجت رواییمون🤲🤲🌼

لطفا تعداد اعلام کنین و دوستاتونم تگ‌ کنین 💐💐

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا کی وقت هست؟

تا ۲۱ خرداد عزیزم

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
من یک مرتبه میخونم عزیزم ❤ اول به نیت ظهور امام زمان عج بعد به نیت حاجتروایی تمام اعضای شرکت کننده ...

حاجت روا بشی عزیزم

سلام.من تا روز میلاد آقا علی بن موسی الرضا ۵تا یس میخونم. برای منم خیلی دعا کن گلم🙏🙏🙏🌹🌹

حاجت روا بشی عزیزم..تو هم منو دعا کن ک ب حاجتم برسم ب امید خدا 

منم یدونه می خونم  ان شاءالله حاجت روا شی

حاجت روا بشی مهربون

سلااااااام

چه نذر خوب و زیبایی

من دوتا میخونم.یکی ازطرف حضرت زهرا سلام الله علیها و یکی از طرف امام جواد علیه السلام.

حاجتم هم اینه که یه خونه خوب باقیمت خوب برای رهن و اجاره پیدا کنم.

ولی دوست جون،یه پیشنهاد هم دارم:🌷

اگر افراد زیادتر شدن،عدد ختم رو بکنیم ۱۰۰۱ (هزار و یک دونه )سوره یاسین.چون ابجد رضااین عدده. آیت الله بهجت برای توسل به امام رضا این عدد رو میفرمودن.

امیدوارم همه حاجت روا بشن❤❤❤

هرکی رو لایک میکنم، یعنی براش صلوات فرستادم.هرجایی هم تو تاپیک،پست،امضاء و... ببینم کسی نوشته صلوات،میفرستم ولی حوصله ندارم اعلام کنم.