2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده بخاطرطلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1197 بازدید | 99 پست
این غیرت نیست  برده داریه لطفا اگر متاهل نیستید قضاوت نکنید شما نمیدونی اجازه ندادن و حق دیدا ...

خوب من میگم شوهرش دوسش داره که روش حساسه اگه دوسش نداشت که حساسیت نشون نمیداد مردای حالا بی تفاوت شدن والا 

همسرم همه زندگیه منه  با آمدنش به زندگیم آرامش و عشق تجربه کردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محکم و قوی بودن یا درستش کن یا جدا شو. من ب کسی نمیگم جدا شو اول بساز

من ۹سال و تلاش کردم ک درست بشه،چون نمیخواستم جدابشم...ولی خب فقط عذاب کشیدم...تواین۹سال ۹روز نبوده ک من بدونه گریه وناراحتی بخوابم...

الان ک شدم افسرده و قرص خور...

ولی اقاهمچنان طلبکاره...

وزبونش روم درازه...

خوب من میگم شوهرش دوسش داره که روش حساسه اگه دوسش نداشت که حساسیت نشون نمیداد مردای حالا بی تفاوت شد ...

شما از دور میبینی مجردی فکر میکنی این حرکات روانی وار از سر دوست داشتن 

وقتی نذاره نفس بکشی هی محدودت کنه اون موقع میفهمی حرف الان مارو

والا من از خدامه یک دختر پیدا بشه شوهرمو دو دستی بدم بهش ببینم کدوم احمقی میتونه اخلاق نحس و گند اینو تحمل کنه 

ماهرخ هستم 
یااا خدا آدم نمیدونه چی بگه با این حرفهای سمیتون😶

خوب اشتباه نمیگم که مردا زنی رو که دوست دارن روش حساسن من این رفتارهارو روی دوست داشتن میبینم اسی اشتباه می‌کنه داره طلاق میگیره 

همسرم همه زندگیه منه  با آمدنش به زندگیم آرامش و عشق تجربه کردم 

دقیقا مثل من هر چی بمونی روز به روز حقیرتر و ضعیفتر میشی اصلا باهاش نمون الانم بهت گفته حدا شو ، ...

اره واقعا مشاورمم میگفت میدونه نمیری...براهمین تامیتونه اذیت میکنه

من ۹سال و تلاش کردم ک درست بشه،چون نمیخواستم جدابشم...ولی خب فقط عذاب کشیدم...تواین۹سال ۹روز نبوده ک ...

درست نیست بگم جدا شو. ولی ی فکر اساسی بکن منظورم این بود ی کاری کن ک شاد باشی مطمعنی با طلاق شاد میشی؟ 

عزیزم چقد ناراحت شدم برات خیلی سخته منم دارم تلاش میکنم تایه بچه رو درگیروبدبخت نکردیم  خلاص ...

سخت نیست

باور کن جدا بشی حالت خوب میشه

این ادما سمی هستن

روانی و شکاک

دست بزنم داره شوهرم

طلبکاره همیشه 

هیچوقت نشده بهم محبت کنه 

معرفت نداره

وحشیه

ماهرخ هستم 
خوب اشتباه نمیگم که مردا زنی رو که دوست دارن روش حساسن من این رفتارهارو روی دوست داشتن میبینم اسی اش ...

لطفاً راجب به کلمه غیرت و بیماری پارانویا یه خورده تحقیق کن 🤦 اون چیزی که تو از غیرت می‌دونی کلا اشتباههههههه